Дневен хороскоп за събота 16.06 | 09:30

Ето какво ви очаква днес

От iNews

null - 2Овен

Ако имате някаква сума в портфейла си, знайте, че днес е най-неподходящия ден да я харчите. Не давайте на заем на никого, дори съвсем дребна сума. А да преодолеете недоволството на домочадието, днес ще се окаже неизпълнима задача.

null - 3Телец

Списъкът на неизпълнените задачи лавинообразно расте, а заедно с него растат и здравословните оплаквания. Дайте си малко отдих, все пак здравето ви е само едно и с пари трудно ще си го купите обратно.

null - 4Близнаци

Днес трудно ще се изразите по най-добрия начин, защото сами ще си слагате спирачки. Отпуснете душата си и покажете какво можете, защото после ще съжалявате, че не сте го сторили.

null - 5Рак

Трудно ще се преборите с подсъзнателните си страхове, но направете всичко възможно, защото иначе няма да се отървете от пораженческото настроение. Направете нещо, което ви кара да се чувствате щастливи и се усмихвайте колкото се може повече.

null - 6Лъв

Нервните сривове днес ще са в резултат на нежеланието ви да разберете хората около вас. Нали си давате сметка, че никой с нищо не ви е длъжен и прекалените очаквания си остават изцяло за ваша сметка.

null - 7Дева

Днес може да ви се наложи да решавате роднински проблеми, направете го както трябва. Умението да слушате ще ви помогне да разберете доста повече за близките си, а и ще се почувствате по-съпричастни и естествено удовлетворени.

null - 8Везни

Звездите ви предупреждават - днес има голяма вероятност от спорове и скандали в работата. Сдържайте нервите си и бройте до 10 преди да отправяте обвинения.

null - 9Скорпион

Отдавна настъпи време да си обърнете по-голямо внимание, така че не отлагайте повече. Може би имате нужда да си попълните гардероба за лятото, ами какво чакайте - тръгвайте на пазар, то парите и времето все няма да ви достигат.

null - 10Стрелец

В ежедневните занимания непрекъснато ще се появяват пречки, може би някъде сте сгрешили. Днес внезапно ще си дадете сметка, че човекът, на когото толкова сте се доверявали, всъщност не е това, за което се повтаря. Тъжна истина, но я приемете и продължете напред.

null - 11Козирог

Напрежение ще ви създадат отношенията с приятелите или с някой роднина. Затова пък паричните въпроси ще намерят, макар и временно, решение във вид на някаква помощ.

null - 12Водолей

Ако смятате, че не изглеждате прекрасно, не забравяйте максимата, че чарът е по-важен от физическите особености. А пък вие винаги сте имали очарование в излишък, така че какъв ви е проблемът?

null - 13Риби

Днешният ден ще увеличи увереността ви в способностите ви. Сънищата, които са ви споходили е по-вероятно да не се сбъднат, така че не ги преживявайте твърде много. Днес са възможни и парични постъпления.

astrohoroscope.info

Водещи

Най-четени