Благодарение на захарта кюфтетата придобиват златиста и хрупкава коричка по време на пържене. Това е втората причина опитните домакини да я добавят винаги към каймата. Вместо захар може да се използва и мед.
Всяка домакиня се стреми да зарадва близките си с вкусно приготвени ястия. На пръв поглед захарта няма място в месните ястия, но има изключение. Опитните домакин я добавят към каймата поради 2 причини.
На първо място, тя е идеалното средство да спасите пресолената кайма. В случая може да помогне единствено захарта. За целта към 1 кг кайма трябва да се добави 1 супена лъжица захар. Не забравяйте да овкусите каймата и с подправки - чубрица, кимион, червен и черен пипер.
Благодарение на захарта кюфтетата придобиват златиста и хрупкава коричка по време на пържене. Това е втората причина опитните домакини да я добавят винаги към каймата. Вместо захар може да се използва и мед.
"Колкото повече издържи правителството, толкова повече ще задържи слизането на Радев на...
21.06 | 18:00
Сред тях е и Даниела Рупецова, станала известна в любовното риалити "Ергенът"
21.06 | 17:40
Фестивалът "Нощта на Орфей" се провежда за 17-и път край Момчилград
21.06 | 17:20
Румен Редев не може да бъде лесно контролиран или дискредитиран, подчерта Соня Момчилова
21.06 | 17:00
Тя заяви, че Европа отдавна е трябвало да увеличи военните си способности
21.06 | 12:00
Причината е повишаването на някои администрирани цени и данъци - такива, които се определят...
21.06 | 16:00