Благодарение на захарта кюфтетата придобиват златиста и хрупкава коричка по време на пържене. Това е втората причина опитните домакини да я добавят винаги към каймата. Вместо захар може да се използва и мед.
Всяка домакиня се стреми да зарадва близките си с вкусно приготвени ястия. На пръв поглед захарта няма място в месните ястия, но има изключение. Опитните домакин я добавят към каймата поради 2 причини.
На първо място, тя е идеалното средство да спасите пресолената кайма. В случая може да помогне единствено захарта. За целта към 1 кг кайма трябва да се добави 1 супена лъжица захар. Не забравяйте да овкусите каймата и с подправки - чубрица, кимион, червен и черен пипер.
Благодарение на захарта кюфтетата придобиват златиста и хрупкава коричка по време на пържене. Това е втората причина опитните домакини да я добавят винаги към каймата. Вместо захар може да се използва и мед.
За един месец тол системата е засякла 37 900 нарушители. От тях близо 14 000 са чужди...
05.11 | 12:15
"Това, което се случва, е рязко завръщане без консултации и модернизация на технологията за...
05.11 | 12:00
„Първо се чу бучене, после стана страшно. Бюрата се тресяха, документите „проходиха“, всички...
05.11 | 11:45
Символично президентът на Европейската централна банка разписа българското евро, което ще...
05.11 | 04:36
Очаква се нормалният трафик по линията да бъде възстановен в понеделник сутрин.
05.11 | 09:45
Лидерът на ГЕРБ коментира и санкциите от Великобритания, наложени на лидера на „ДПС-Ново...
05.11 | 10:59
Според правилника на НС всяка първа пленарна сряда групите могат да предлагат точки в дневния...
05.11 | 08:46