Благодарение на захарта кюфтетата придобиват златиста и хрупкава коричка по време на пържене. Това е втората причина опитните домакини да я добавят винаги към каймата. Вместо захар може да се използва и мед.
Всяка домакиня се стреми да зарадва близките си с вкусно приготвени ястия. На пръв поглед захарта няма място в месните ястия, но има изключение. Опитните домакин я добавят към каймата поради 2 причини.
На първо място, тя е идеалното средство да спасите пресолената кайма. В случая може да помогне единствено захарта. За целта към 1 кг кайма трябва да се добави 1 супена лъжица захар. Не забравяйте да овкусите каймата и с подправки - чубрица, кимион, червен и черен пипер.
Благодарение на захарта кюфтетата придобиват златиста и хрупкава коричка по време на пържене. Това е втората причина опитните домакини да я добавят винаги към каймата. Вместо захар може да се използва и мед.
Това обаче може да стане само с изричната покана на председателя на борда, в случая...
24.09 | 12:30
Схема за превземане на община
24.09 | 12:15
Министър-председателят изрази надежда, че в резултат на посещението на г-н Зафиров ще се...
24.09 | 11:59
"Мисля, че не се съсредоточават в учението като гледат телефоните и щракат на телефоните",...
24.09 | 11:45
Политически контекст и последствия
24.09 | 09:59
„Не може заплатите в бюджетния сектор да бъдат 10% от БВП. Не може пенсиите да са нараснали с...
24.09 | 10:27
Къде родителите да намерят информация за поставените ваксини на децата им
24.09 | 09:30
По-младото поколение гърци обаче има по-прагматичен подход към ситуацията – за тях масовото...
24.09 | 10:45