Благодарение на захарта кюфтетата придобиват златиста и хрупкава коричка по време на пържене. Това е втората причина опитните домакини да я добавят винаги към каймата. Вместо захар може да се използва и мед.
Всяка домакиня се стреми да зарадва близките си с вкусно приготвени ястия. На пръв поглед захарта няма място в месните ястия, но има изключение. Опитните домакин я добавят към каймата поради 2 причини.
На първо място, тя е идеалното средство да спасите пресолената кайма. В случая може да помогне единствено захарта. За целта към 1 кг кайма трябва да се добави 1 супена лъжица захар. Не забравяйте да овкусите каймата и с подправки - чубрица, кимион, червен и черен пипер.
Благодарение на захарта кюфтетата придобиват златиста и хрупкава коричка по време на пържене. Това е втората причина опитните домакини да я добавят винаги към каймата. Вместо захар може да се използва и мед.
Президентът на САЩ засега не предоставя допълнителни подробности
17.08 | 18:00
Адвокатът му съобщи, чеи ма фрактури на гръбначния стълб, на прешлените и на ръката
17.08 | 17:40
С огнената стихия се борят пожарни екипи от Несебър, Бургас и Поморие
17.08 | 17:20
В разговорите ще се влючат Урсула фон дер Лайен, Фридрих Мерц, Еманюел Макрон и Александър...
17.08 | 17:00
Август месец е опасен заради коварните подводни течения и високи вълни, които се превръщат в...
17.08 | 10:00
Три държави в Европа отбелязват повишение на случаите на чикунгуня след китайската епидемия
17.08 | 14:00
Трябва да ѝ бъдат изплатени 5 000 лв.
17.08 | 14:30