Държанието след първия секс 29.03 | 10:23

6 възможни сценария

От Кремена Бедерева

Имали сте няколко срещи с красива жена и е дошъл моментът, в който с нея правите секс. Дали е било планирано, или е станало спонтанно няма значение. Какво сега - гаджета ли сте, не сте ли? Какво да правите?

Това са въпроси, които всеки си задава и това е съвсем нормално. Защото за някои хора сексът не е просто доставяне на взаимно удоволствие, но и на емоции. Затова е добре да имате няколко варианта на действие. Ето ви шест от тях.

1. Не слагайте знак на равенство между секс и връзка

Ако по принцип си търсите моногамна връзка, то най-нормалното нещо е да сте обсъдили темата, преди да правите секс. Освен ако връзката ви не е започнала именно със сексуална среща. И, ако се окаже, че вие не сте единственият, с когото мацката спи, не бива да се обиждате.

2. Не съдете за жената по първия ви секс

Първият секс между двама души може да варира от изключително смущаващ, до страстен и незабравим. Каквото и да се случи по време на първото ви сексуално "сприятеляване", не е ясно дали последвалият секс ще бъде същият. Истината е, че колкото по-близки ставате, толкова по-хубав ще е сексът.

3. Не чакайте мацката да ви потърси първа

Не харесваме клишетата, но е истина, че е редно мъжът пръв да се обади. Дръжте се приятелски и не очаквайте мацката непременно да е очарована, че ви чува. Жените реагират по различен начин на секса. Запомнете това.

Повече, в Div.bg