Дядо на 94 г. разкрива фитнес-програмата си 12.01 | 12:47

Не спира да тренира по 50 минути в домашния си фитнес

От Олга Андреева

94-годишен пенсионер показа, че мързелът е сериозен порок, стимулрайки младите хора по цял свят да не търсят оправдания за оскъдната си физическа активност в липсата на време, а старите – във възрастта си.

Британецът Стенли Томас от Кардиф се превърна в истинско вдъхновение за мъчещите се да отслабнат и влязат във форма чревоугодници след новогодишните празници.

Възрастният мъж качи в интернет видео, на което показва как протича една негова типична фитнес тренировка, съобщи Orange News.

Въпреки впечатляващата си възраст Стенли редовно помпа мускули по 50 минути два пъти в седмицата, удря по няколко боксови крошета и след това се поти в сауната.

Дядото на осем внуци, който е бил насърчен от свои приятели да качи в интернет тренировките си, са за да отбележи последния си рожден ден, признава, че винаги е бил запален по фитнеса.

В дома си има добре оборудвана фитнес зала с бягаща пътечка, кростренажор, велоергометър, пейка, стена за упражнения, тежести, боксова круша и др.

"Идвам тук и тренирам 50 минути. Когато приключа, взимам сауна за 10 минути. След това взимам душ и джакузи и се чувствам чудесно", споделя поддържаният дядо. 

Най-четени