Е, не! Новата мода ще ви втрещи - кошмарът на всяка жена 08.06 | 17:15

Със сигурност няма да се водите по тази мода

От Пламена Вълчева

Най-големият кошмар на всяка жена е да види мъж, който носи чорапи със сандали. Господа, не го ли разбрахте най-после? 

За жалост този кошмар ще стане реалност, но ще се обърне към жените. Всички дами, които следват модните тенденции ще трябва да се примирят, че чорапи със сандали е новата мода. До скоро се считаше за проява на провинциален вкус да се издокараш със сандали и чорапи, но ето че днес това е най-новият тренд в Ню Йорк и всеки, който иска да е в крак с модата, трябва да търси точно това съчетание, пише ДПА.

"Комбинацията чорапи и сандали е идеална за преходните сезони, изтъква фешън дизайнерката Сара Купър. Това е перфектното решение за пролетта и есента!" Модни къщи, сред които Celine  и Burberry вече представиха тренда на своите дефилета.

Сара Купър все пак препоръчва да бъдат спазвани някои правила - чорапите трябва да бъдат тъмни, тънки и в един цвят. Сандалите задължително трябва да са плоски и трябва да се носят в комбинация с мини поли.

Но не всички модни експерти са убедени в изискаността на новата тенденция. По-консервативните продължават да твърдят, че комбинацията чорап и сандал трябва да бъде избягвана по всякакъв начин. 

Водещи

Най-четени