Елегантен шал набира средства в кампанията „От любов към живота“ 05.05 | 12:27

Модният артикул се присъединява към разнообразното портфолио от розовата серия на Avon

От iNews.bg

Нов локален продукт набира средства в кампанията "От любов към живота – Avon срещу рака на гърдата”. Компанията за жени пуска в продажба елегантен пролетен шал, с който потребителите ще могат да подкрепят емоционалната и вдъхновяваща кампания, която вече 15 години се бори с рака на гърдата в България. Модният артикул се присъединява към разнообразното портфолио от розовата серия на Avon на цена от 19.50 лв., като 100% от печалбата се заделя за благородната кауза. Всеки, закупил благотворителен продукт, ще помогне на хиляди български жени с рак на гърдата да получат психологическа и емоционална подкрепа и да възвърнат своето самочувствие в битката!

Елегантният шал е неразделна част от концепцията на кампанията тази година, която протича под мотото "Прегърни ме! От любов към живота!". Думата прегръдка символизира грижата за жените, борещи се с рака на гърдата – близо 46 000 жени в България. В същото време благотворителният продукт дава възможност на всеки човек да прегърне своята майка, сестра, приятелка, като по този начин покаже и своята съпричастност към проблема и помогне за неговото разрешаване. 

Шалът "От любов към живота" се предлага в 3 различни десена, с които всяка дама ще може не само да прояви своята доброта, но и да намери за себе си или за свой близък човек онзи продукт, който ще ѝ помогне да се чувства още по-красива. С леката си шифонова материя и красивите принтове на цветя, той е прекрасно допълнение за всеки дамски тоалет. Модният аксесоар се присъединява към разнообразното портфолио от розовата серия на компанията, което вече 15 години предлага бижута и продукти за дома, достъпни целогодишно в брошурите на козметичната компания. Всеки закупен артикул подкрепя програмата на Avon и фондация "Една от 8" – "Бъди до мен", която през 2016 година продължава да набира средства за психологически и юридически консултации и групи по взаимопомощ за жени с рак на гърдата, техните семейства и приятели, за практическа подкрепа и профилактични прегледи.

Водещи

Най-четени