Ето затова не се кара колело чисто гол 11.05 | 13:14

В Тексас задържаха велосипедист нудист. Обичал усещането да кара, както майка го е родила

От Диана Цветкова

45-годишният Джоузеф Фарли не е изобретил колелото, но със сигурност е открил уникален начин човек да бъде арестуван докато кара колело.

Полицията в Тексас задържа мъжа, защото карал едноколесен велосипед по градски мост чисто гол.

Според официалното съобщение Фарли е арестуван за отвличане на вниманието на шофьорите на пътя и създаване на опасност за движението.

В разпространено от полицията видео се чува диспечър, който съобщава по радиостанцията, че мъжът се е отправил на север като "кара едноколесен велосипед и не носи никакви дрехи".

Срещу велосипедиста нудист са повдигнати обвинения за показване на публично място в непристоен вид. Определената гаранция, за да бъде пуснат от ареста, е 1500 щатски долара.

Шефът на местната полиция пояснява, че Фарли не само е карал гол а и постоянно е падал от едноколсния си велосипед на пътното платно, но не е бил пиян или дрогиран, отбелязва Yahoo news.

Мъжът е обяснил странното си поведение с факта, че просто харесва усещането да кара без дрехите си, които, впрочем, полицията е открила захвърлени в основите на моста.

Ето и кадрите от гледката, която определено не може да се види всеки ден. Спокойно можете да ги гледате и в офиса, защото тексаската полиция предвидливо е цензурирала някои части.

 

Водещи

Най-четени