Ето защо сравняват България с Непал 04.02 | 13:18

Ирландски лечител увеличил дарбата си на наша територия

От Надежда Стоянова

Че територията, на която се разполага България, е много специална за всички е ясно. Това обаче не е само заради факта, че става въпрос за нашата родина, а и защото тук има особено магнитно поле.

В това се увери и ирландският лечител Найл Джерард, чиито способности рязко нараснали след пристигането му тук. Сега вече разбирал защо сравняват страната ни с места като Непал, обясни той в предаването "Усещане за жена" по TV7.

"Може би Господ обича България”, заяви Найл.

Джерард открил способностите си, след като излекувал свой болен приятел преди време. В началото не му се вярвало, че е истина, защото направил истинско чудо само с допира на ръката. Болките на човека обаче значително намалели. Впоследствие установил, че когато болката е локализирана, има по-голям шанс да помогне на пациента. В случай че проблемите са по цялото тяло, му е много по-трудно.

От практиката си лечителят установил, че не може да повлияе на всекиго. Без проблем се справя обаче с облекчаване на симптомите, с лекуването на контузии, травми и наранявания, предимно на меките тъкани. По време на сеанс единственото му изискване е да се пази пълна тишина.

Преди години Джерард се занимавал с психотерапия. След като открил неподозираните си способности, зарязал традиционните методи. Това се случило през 2000 г. и постепенно успял да се убеди, че наистина е много специален.

Водещи

Най-четени