Ето как да опазите вещите си, докато сте на плажа (ВИДЕО) 28.05 | 22:19

Специален сейф за плаж ще опазва от кражби, докато сте на плажа

От Пламена Вълчева

Едно решение на един вечен въпрос. Всеки път, когато сме на плажа се чудим къде да съхраним и да опазим ценните си предмети, докато се забавляваме и влизаме във водата. 

Почивка или не няма начин да не взимаме със себе си ценните предмети. Но проблемът е, когато влезем във водата или си подремваме и няма кой да ги наблюдава. Е, ако сме в големи компании, все ще има някой, който да остане на плажа да хвърля по едно око. Но до кога така? 

Ето го решението. Измислиха водонепропусклив сейф, който се заравя в пясъка, а в него има предостатъчно място за документи, пари и ценни вещи. Новото произведение е дело на свещеника Маркал да Куна и с него хората могат спокойно да си подремват или да се къпят във водата, без да се притесняват, че някой може да ги ограби, предава Daily Mail. 

Сейфът е с височина 30см и широчина 15см. Към него може да се закупи и специална плажна кърпа с дупка с подходящ размер за по-лесен достъп. Тя се прикрива с надуваема възглавница. Така, когато човек заспи на плажа, ценностите му са идеално защитени. Когато влезе във водата, те пак са на по-сигурно място, отколкото в плажната чанта, защото никой не може да изрови незабелязано "сейфа" от пясъка.

Очаква се цената на въпросния сейф да е около 30 щатски долара. 

Водещи

Най-четени