Ето как да се излекувате със силата на мисълта 05.10 | 10:17

Важно е да се чувствате обичани

От iNews.bg

Силата на мисълта може да ни помогне не само в постигането на желания, но и при лечението на различни заболявания. За факта, че мисълта ни изцелява от заболявания се говори отдавна, дори излязоха много книги по темата.

Една от тях е на Зофия Шчербак. Тя е занимава с алтернативна медицина от години и споделя своя подход при работата й с пациенти, които имат здравословни проблеми. Само децата, според нея, са без предразсъдъци, а вибрациите им са фини и неопетнени, цитират от chudesa.net.

С тях се практикува най-лесно силата на мисълта, категорична е Зофия. Големите хора вярват на своите изградени нагласи за света, те са обременени, създават си бариери, с които се ограничават, разказва още енерготерапевтката. Със силата на мисълта първо се постига диагностика, а след това и лечение.

 Тялото и мисълта сами знаят как да действат. Това, което е важно да се чувствате обичани и спокойни. По този начин намалявате стреса и тялото ви се възстановява правилно. Трябва да мислите положително почти постоянно, в периода на лечение не ви е позволено да се натоварвате психически, но трябва да сте ангажирани физически. Освен за спорт, при възможност говорим и за работа. Човек трябва да има своето ежедневие, за да може да не се отпуска и поддава на болестта.

 

 

Водещи

Най-четени