Ето кои са най-успешните и магични дати през август 26.07 | 11:20

В тези успешни и магични дни е важно да запомните преди всичко закона за привличането. Ако искате да постигнете големи висоти и да разрешите проблемите си, ще трябва да повярвате в себе си и да се научите да визуализирате целите си

От iNews.bg

Успешните дати през месеца са онези дни, в които се случват важни и благоприятни събития, които привличат положителна енергия в живота ни. За щастие, експертите разкриха кои дни през август ще бъдат най-плодотворните и важни, за да сме подготвени за влиянието на звездите и планетите.

В тези успешни и магични дни е важно да запомните преди всичко закона за привличането. Ако искате да постигнете големи висоти и да разрешите проблемите си, ще трябва да повярвате в себе си и да се научите да визуализирате целите си. Небесните тела ни помагат, но не могат да свършат цялата работа вместо нас.

4 август – Меркурий влиза в Дева

Този ден и следващите три седмици ще бъдат най-доброто време за работа. Опитайте се да не пропускате нови възможности, които много вероятно ще се появят още на 4 август. Това ще бъде много благоприятен ден за започване на нов бизнес, търсене на смисъла на живота, повишаване на мотивацията и получаване на нови знания. Планетата ще ни направи по-отворени и красноречиви.

8 август – Огледална дата

Огледалната дата през август се свързва най-вече с материалните ценности, защото това е висшата цел на числото 8. Това е много светъл и добър ден за работа. Струва си да се отбележи, че Меркурий ще бъде много силен по това време и тази планета е перфектно съчетана с числото 8 в своята енергия.

9 август – Венера в опозиция с Плутон

Опозицията е хармоничният аспект, който прави два обекта равни и креативни. Венера и Плутон вървят чудесно заедно. Астролозите вярват, че това ще бъде денят, в който ще има достатъчно време и енергия за общуване с голям брой хора. Можете да се срещате с приятели, да ходите на срещи, да посещавате любими хора, както и да ходите на бизнес срещи.

13 август – пик на метеорния поток Персеиди

Персеидите също ще бъдат максимално активни на 12-и, но 12 август е денят на суперлуната, която напълно ще дестабилизира ситуацията. 13 август е идеалният ден да се погрижите за здравето си, да се преборите с вредните навици и да се опитате да бъдете по-добър човек като цяло. Освен това Персеидите ще помогнат на всички ни в получаването на нови знания.

14 август – Слънцето в опозиция със Сатурн

Вторият благоприятен аспект ни очаква на 14-и. Слънцето този път ще бъде от другата страна на Земята точно срещу Сатурн. Това ще бъде много благоприятен ден, в който тези два космически обекта ще ни помогнат да коригираме злополучните грешки и проблеми, идващи от миналото. Най-вероятно много от нас ще могат да забравят за грешките от миналото, да се настроят към най-доброто и да придобият вяра в себе си. Това е светъл и оптимистичен ден, в който не трябва да се натъжавате или да съжалявате за решенията, които сте взели по-рано.

21 август – Меркурий в опозиция с Нептун

Друга опозиция на август – Меркурий и Нептун ще си взаимодействат перфектно. Меркурий ще накара хората да искат да общуват повече и да говорят за проблемите си, да споделят емоции и мисли за бъдещето. Нептун ще увеличи състраданието ни и ще породи желание за преодоляване на трудностите в общуването. Намирането на общ език ще стане много по-лесно.

28 август – Венера в опозиция със Сатурн

На 28-и ни очаква последното противопоставяне на август и лятото като цяло. В този ден Венера и Сатурн отново ще донесат добро и положително, което ще бъде отбелязано в положителни аспекти с други планети малко по-рано. Този ден ще бъде много енергичен, светъл и запомнящ се. Ако искате да върви добре и продуктивно, ще трябва да съответствате на настроението на планетите. Бъдете активни и ефективни на 28-и, не оставяйте нещата да вървят от само себе си.

Източник: Една.бг

Водещи

Най-четени