Жена от протеста на "Възраждане": Ваксините са коктейли, с които ни вкарват чипове за 5G 13.01 | 18:59

В социалните мрежи я скъсаха от подигравки

От iNews

Изказване от микрофона по време на вчерашния протест на "Възраждане” срещу "зелените сертификати” предизвика бурни и подигравателни реакции в социалните мрежи. Днес в онлайн пространството дори циркулира събитие - "Масово учене на биология 6 години”.

Стотици привърженици на партията на Костадин Костадинов се събраха пред Народното събрание вчера, за да изразят недоволството си от въведените "зелени сертификати”. Заговори се за фашизъм и лишаване от граждански права. Стигна се и до ескалация на напрежението, сблъсъци с полицията, пострадали и арести, след като демонстрантите пробиха полицейския кордон и се опитаха да влязат в сградата на парламента. По думите им - мирно, за да попитат народните представители кога ще отменят "зелените сертификати”. 

По време на протеста от микрофона имаше различни изказвания. Едно от тях обаче привлече вниманието, а коментарите по адрес на изказалата се жена, не закъсняха. 

"Няма да кажа името си, за да не ме репресират тези, които са в парламента, защото те не са българи. Но ще кажа за себе си - учила съм шест години биология и знам, че това не са никакви ваксини! Това са експериментални коктейли, които вкарват във вас чип и неща, които ще разрушат вашата свобода. Ще бъдете управлявани чрез 5G системите. Така че никой да не се ваксинира!!”

 Пламенното слово бе посрещнато с овации на площада, но с подигравки в интернет. Една от тях е организираното иронично събитие "Масово учене на биология шест години”. 

Ето и част от колажите

НОВО!

Шапка "Възражданейка”! (Ex-Будьоновка)
Решение за следващия протест!
С вградени:
- Дечипизатор!
- 5G неутрализатор!
- Фалшив зелен сертификат!
- Допълнителен мозък!
- Анти-кемтрейлс вентилатор!
С топла подплата - за зимни протести!
ZA CENI - NALI4NI !!!


.

 


.

.

Най-четени