Жени, любовници, диети 21.01 | 18:35

Или какво предпочитат жените

От Ивайло Коралски

В своя живот британските жени се отдават на два пъти повече диети, отколкото на любовници, установи национално проучване, цитирано от DailyMail.

Средностатистическата поданичка на Нейно Величество ще премине през 16 пости по време на жизнения си път. В същото време, тя ще се сдобие с 8 любовни връзки.

Изследването е било проведено от фирмата за диетични продукти Forza и е обхванало 1000 пълнолетни британки. От него ставало видно, че средната диета при тях трае не повече от месец. При нея се свалят между 2 и 3 килограма. Повече от половината от анкетираните си признали, че са се отдали на повече диети, отколкото на сексуални партньори. 27 на сто от запитаните доверили, че са загърбили постите само след седмица. Най-честите причини за подобно решение били липсата на воля, досадата заради новия хранителен режим и тоталното отпускане след почерпка в ресторант.

Най-популярният мотив за стартирането на ограниченото хранене се явявало недоволството от собствената фигура, допълва БТА. Само един процент от запитаните доверили, че са го сторили, за да се  харесат на партньора.

Седемдесет и един процента от британките твърдо вярват, че диетите са ефективни и могат да променят начина им на живот.

Водещи

Най-четени