Жените депресират мъжете в леглото, твърде са претенциозни 29.12 | 14:58

Нежният пол става все по-взискателен, силният сдава позиции

От Антония Михайлова

В последно време жените са станали взискателни към силния пол по отношение на секса. Според доклад на медиците през XXI век жените са започнали все повече да потискат мъжете при интимната близост.

Силният пол определено сдава позиции и води все по-малко активен интимен живот. Британският специалист Трейси Кокс отбелязва, че за последните години в много страни броят на половите партньори на жените се е увеличил 2-3 пъти, а на мъжете – обратното – в тази област се отбелязва снижаване.

Това се обяснява просто: в наше време жените изискват от мъжете прекалено много, в резултат на което последните изпитват постоянен стрес и имат занижена самооценка.

Но учените решили да проверят предположенията си и провели допитване сред 5000 мъже. 20% от тях признават, че не правят любов при включено осветление. Още 34% твърдят, че поради липса на достатъчно партньорки и опит изпитват вълнение и неувереност.

Като цяло 65-67% от мъжете се чувстват силно потиснати в леглото от страна на половинката. Учените обаче не изключват в бъдеще пресата на женските очаквания да потиска мъжете още по-силно.

Най-четени