Жените предпочитат да са с приятелки, отколкото с партньора 24.10 | 12:22

С тях не им се налага да се преструват, че търсят само евтини дрехи

От Олга Андреева

Милиони омъжени жени биха предпочели да прекарат времето си с приятелки, отколкото със съпрузите си, разкри проучване.

Резултатите сочат, че жените са склонни да прекарат един ден с най-добрата си приятелка, защото ще им е по-забавно да се отдадат на размяна на клюки, сочи Newslite.tv.

Пазаруване, спа процедури, кафе или чаша вино са на първо място в списъка с дейности, които жените предпочитат да правят в свободното си време.

Почти една трета от общо 3000 анкетирани жени са се съгласили, че приятелките им са много по-добра компания, отколкото партньорите им.

60% от жените признават, че предпочитат да пазаруват с приятелки, от една страна защото се доверяват повече на техните съвети за облекло, а от друга - защото не трябва да се преструват, че всичко, което си купуват, е евтино.

Най-изненадващо е, че една на всеки десет дами споделя, че не може да бъде себе си, когато е в компанията на партньора си, или поне не по начина, по който се чувства, когато е с приятелките си.

Нищо чудно сходно проучване сред мъжете да установи, че те също намират повече общ език и теми на разговор с приятелите си, отколкото с половинките си.

 

Водещи

Най-четени