За българския шпек, ама правичката 24.01 | 15:15
С какво ни "обогатява"

Предвид леката провокация в заглавието дамите може би ще останат донякъде разочаровани, че в този текст действително ще си говорим за шпековия салам и колбасите в частност. А не за качествата на интимните части на мъжкото съсловие.
Та, колбасите – тези китни салами, за които множество българи знаят колко са фалшиви, но в същото време ги и похапват начесто.
В материала на Kulinar.bg ще откриете повече за качествените съставки на колбасите у нас, откъде идва "месото" в тях и с какво съответно ни "обогатява" то.
И не на последно място какво попада в организмите ни, заедно с апетитно изглеждащата саламка за закуска или кебапче за обяд.
Действително любопитния и полезен материал можете да прочетете в Kulinar.bg.
Водещи
-
Започва изпращането на изравнителните сметки на клиентите, използващи парно и топла вода в София
През отоплитения сезон на 2024 г. потребителите са платили с около 5% повече, но и парното е...
11.08 | 09:59
-
Приятелите на Тодор Славков: Човек, който се плаши да не го гътне един вирус, не би посегнал никога на живота си
И споделят, че един от най-големите му страхове бил да не стане жертва на пътна катастрофа.
11.08 | 09:45