За българския шпек, ама правичката 24.01 | 15:15
С какво ни "обогатява"

Предвид леката провокация в заглавието дамите може би ще останат донякъде разочаровани, че в този текст действително ще си говорим за шпековия салам и колбасите в частност. А не за качествата на интимните части на мъжкото съсловие.
Та, колбасите – тези китни салами, за които множество българи знаят колко са фалшиви, но в същото време ги и похапват начесто.
В материала на Kulinar.bg ще откриете повече за качествените съставки на колбасите у нас, откъде идва "месото" в тях и с какво съответно ни "обогатява" то.
И не на последно място какво попада в организмите ни, заедно с апетитно изглеждащата саламка за закуска или кебапче за обяд.
Действително любопитния и полезен материал можете да прочетете в Kulinar.bg.
Водещи
-
Задържаха 11 бежанци край Бургас
18.10 | 11:42
-
Намалиха срока на шофьорските книжки на хората с увреждания - от 10 на 5 г.
Хора с увреждания от цялата страна излязоха снощи на протест срещу нови регламенти за...
18.10 | 11:20
-
Доц. Мангъров съветва: ваксинирайте се срещу грип, но не и срещу КОВИД-19
Тази технология срещу коронавируса е създадена за лечение на ракови заболявания, а не за...
18.10 | 11:00
-
Принц Андрю се отказа от титлата си
Братът на крал Чарлз попадна под светлините на прожекторите заради старите си връзки с...
18.10 | 10:40
Най-четени
-
След срещата Тръмп - Зеленски: "Томахоук" за Украйна - под въпрос
"Даването на Украйна на "Томахоук" ще означава по-голяма ескалация и много лоши неща могат да...
18.10 | 09:45