За българския шпек, ама правичката 24.01 | 15:15
С какво ни "обогатява"

Предвид леката провокация в заглавието дамите може би ще останат донякъде разочаровани, че в този текст действително ще си говорим за шпековия салам и колбасите в частност. А не за качествата на интимните части на мъжкото съсловие.
Та, колбасите – тези китни салами, за които множество българи знаят колко са фалшиви, но в същото време ги и похапват начесто.
В материала на Kulinar.bg ще откриете повече за качествените съставки на колбасите у нас, откъде идва "месото" в тях и с какво съответно ни "обогатява" то.
И не на последно място какво попада в организмите ни, заедно с апетитно изглеждащата саламка за закуска или кебапче за обяд.
Действително любопитния и полезен материал можете да прочетете в Kulinar.bg.
Водещи
-
Методи Байкушев: ПП е мишена на българската прокуратура и разследващите органи
Според Байкушев обвинението срещу кмета на община Варна е "съшито с бели конци", категоричен...
12.07 | 18:00
-
Владислав Горанов: На Пеевски няма да му стигнат силите чак за премиер
"Магнитски" е дамга, но не ми трябва реабилитация, политическа най-малкото, посочи той
12.07 | 17:40
Най-четени
-
Борисов с коментар за повишения рейтинг на България
По думите му това е още един добър знак за инвеститорите и за българската икономика, който...
12.07 | 10:55
-
Нинова: Непокорна България вече е официално регистрирана партия
Това съобщи тя с пост във Фейсбук
12.07 | 14:00
-
Мирчев: Споменаването на Асен Василев в делото не ни притеснава, може да кажат и Тръмп, и Джоли
Очевидно става дума за атака към опозиционните кметове, което не означава, че те не трябва да...
12.07 | 12:40