Зам.-министър от Коста Рика в скандал ала Берлускони 02.08 | 16:46

Отговарящата за младежта и културата Карина Боланьос е уволнена след еротично видео

От Диана Цветкова

Заместник-министърът на културата и младежта на Коста Рика Карина Боланьос бе уволнена, след като взриви мрежата с любителско видео от откровено сексуален характер.

На кадрите се вижда зам.-министърът, легнала върху спалня, облечена само със сутиен и бикини. По време на 56-секундното клипче тя флиртува с мъж, към когото се обвъща с "малкия" и го подканва да се присъедини към нея в леглото.

След като видеото изтече в YouTube, се превърна в истинска сензация с над един милион гледания. Някои от коментиращите в мрежата веднага оприличиха случая със скандала "Бунга-бунга" с бившия италиански премиер Силвио Берлускони. "Бунга-бунга" се нарича предполагаем сексуален ритуал, при който млади момичета изпълнявали еротични танци пред Берлускони.

Резултатът от еротичното видео логично не закъсня – 39-годишната Боланьос, която заема зам.-министерския пост от 2006 година беше уволнена.

"Извършиха една неправда", беше лаконичният коментар на Карина Боланьос пред испанския канал на CNN.

Тя обясни, че кадрите са заснети през 2007 година, когато е била разделена със съпруга си – конгресмен от Коста Рика. Твърди, че клипът е откраднат от компютърен специалист, нает да инсталира охранителни камери, който впоследствие опитал да я изнудва.

Водещи

Най-четени