Запознайте се с мъжа, който се храни само със слънце и вятър 01.07 | 10:23

Бретарианецът твърди, че живее на енергия вече 5 години

От Микаела Мохарамян

Кърби де Ланерол е бретарианец, който се храни със светлина, вятър и "вибрации от Бог".

Той твърди, че яде нормална храна по-малко от десет пъти в годината и е единственият човек, който е издържал маратон, в който изминал 31 км, без да почувства глад или особена жажда, консумирайки само и единствено вода в продължение на 3 месеца.

Много хора са умрели, опитвайки се да откажат храната, за да станат бретарианци, но Кърби твърди, че е издържал почти без никакво ядене вече пет години.

Де Ланерол е бивш златен медалист в младежкия национален шампионат за стрелба с пушка през 1995 г., победител в няколко състезания по бокс, основател на проекта Warehouse, главен консултант в Министерството на социалните услуги в Шри Ланка и директор на националния секретариат за доброволци, както и успешен предприемач. Много хора биха го нарекли завършен индивид.

Когато е бил само на 16, Кърби е бил зависим от наркотици гангстер, който не е обичал нищо друго освен уличните побоища. Животът му нямал посока, докато един ден не се попитал какви ли са мислите на успешните хора, като предприемач или професионален боксьор и просто така, със силата на мисълта, животът му претърпял пълен обрат. Кърби де Ланерол казва, че абсолютно същата трансформация се случила и с хранителните му навици.

Водещи

Най-четени