Защо политиката е мръсна работа? 26.01 | 08:25

Американски политик осъмна с къща, обвита в тоалетна хартия

От Олга Андреева

Джей Хотингер, представител на щатския парламент в щата Охайо, обвинява колегите си републиканци, че са си направили лоша шега с него, покривайки собствеността му с тоалетна хартия, съобщи британският в. Metro.

Политикът осъмнал с кола, ограда и пощенска кутия, омотани в тоалетна хартия. Хотингер е убеден, че извършеното е дело на негови колеги, като начело в списъка на заподозрените е сенатор Марк Вагонер, който няколко дни преди инцидента го попитал за адреса му.

Г-н Вагонер признава частично участието си в шегата, но уверява избирателите, че това не е направено в работно време.

Сенаторът твърди, че шегата е била добронамерена и че той лично не е участвал в увиването на имуществото на Хотингер, а че само е осигурил тоалетната хартия.

Пострадалият заяви, че няма да изрази официално недоволство срещу колегите си републиканци, но предупреди, че ще им върне жеста.

В същото време, говорителят на Барак Обама Робърт Гибс, който потвърди решението си да напусне Белия дом, заяви, че ще постави тоалетна хартия по дърветата около президентската сграда, ако местният футболен отбор от Обърн, Алабама спечели предстояща среща, но по-късно се отказа от идеята.

Водещи