Здраве и шестица от тотото - най-мечтани за 2013-та 30.01 | 07:05

Какво си пожелахте да ви се случи през 2013 г. в анкетата на iNews

От Диана Цветкова

Скромни, много скромни се оказаха читателите на iNews в новогодишните си мечти.

В края на миналата година ви попитахме какво искате да ви се случи през новата 2013-а. И изглежда най-важното желание е и най-непретенциозното.

Най-голямата част от вас всъщност не искат кой знае какво. Здраве – за себе си и близките си, са избрали 60,5% от гласувалите 21 063 души.

Извън нематериалното, следващото желание е свързано с пари. По-точно с бърза и ненадейна печалба.

13,7 на сто от вас си пожелаха през 2013 година да ударят шестица от тотото. И, не каква да е шестица, а такава, при която джакпотът е над 1 милион лева. Предвид натрупаната сума сега, остава само да стискате палци някой от вас да е този късметлия.

Една немалка част от включилите се в анкетата не са чак такива материалисти, но пък са доста нескромни по отношение на желанията си. "Искам ново гадже, нова кола и нова къща! Много ли е?" Това си пожелаха за 2013 година 11,4% от вас.

Други 9,8 на сто изобщо не ги влече материалното, а искат една наситена на емоции година. За 9,8 на сто най-важни са приятелите, пътешествията и партитата. 4,6% мечтаят за повишение в службата. То естествено е съпътствано от по-висока заплата.

Каквото и да сте поискали да ви се случи през 2013 г., екипът на iNews ви пожелава късмета и силата да сбъднете мечтите си.

Водещи

Най-четени