Златните правила за идеалния абитуриентски бал 11.04 | 21:05

Доверете се на горчивия опит на миналогодишните абитуриенти

От iNews.bg

Вярно е, че на дневен ред са празници като Великден и Гергьовден, само че не остана и никакво време до абитуриентските балове. Затова всички, на които им предстои такъв, не е зле да се информират за няколко златни правила, ако искат да са сигурни, че вечерта ще мине идеално.

Да започнем с предупрежденията по отношение на роклята по поръчка. Много млади дами не са достатъчно доволни от избора на рокли по магазините и мислят, че ако си поръчат да им ушият тоалет, той ще изглежда точно така, както си го представят. И ще им стои точно по начина, за който си мечтаят. Истината обаче е друга.

В ушиването на рокля могат да се объркат повече неща, отколкото си представяте. Не само различните кройки, но и различните платове имат силата да подчертават или скриват извивките. По-лъскавите материи, например, добавят обем в областта на корема. Така, ако сте пробвали рокля от един плат, а след това си поръчате да ви я ушият от друг, тя може да изглежда съвсем различно върху тялото ви. Същото важи и за допълването с набори, пайети и т.н.

За какво още трябва да внимавате, проверете на страницата на Jenite.bg.

Водещи