Знаете ли какво е стър-фрай? 02.04 | 16:14
Няколко полезни урока

Ако обичате да готвите, сигурно сте чували за тази техника за пържене на уок тиган. Разбира се, тя е наследена от китайската кухня и напоследък става все по-популярна.
Ще се намерят готвачи, които намират тези тигани за по-ефективни за западняшката кухня поради редица причини. Ако сте опитвали храна, приготвена на такъв тиган, сигурно знаете, че тя е по-вкусна.
Интересно е, че храната освен вкусна, става и много бързо. А, днешно време с този забързан начин на живот, какво по-хубаво от вкусна домашна храна, която е бързо приготвена.
Ако искате да експериментирате в кухнята с помощта на този тиган, е хубаво да спазвате няколко общи условия. Вижте кои са те в Kulinar.bg.
Водещи
-
Проф. Даниел Вълчев: Натискът за предсрочни избори ще се усилва
Според него правителството е в режим на оцеляване
08.09 | 11:20
-
Празнуваме Рождество Богородично
08.09 | 11:00
-
Министър Дилов: Отбранителната индустрия осигурява над 4 на сто от БВП
Основна причина за ръста в износа на продукти, свързани с отбраната, е войната между Украйна и...
08.09 | 10:20
-
Тръмп посреща европейски лидери в опит за напредък за мир в Украйна
Те ще посетят Белия дом днес и утре
08.09 | 10:00
Най-четени
-
Побоят над МВР шефа в Русе: Противоречива информация и различни версии
Тихомир Безлов и Любомир Рангелов с горещ коментар
08.09 | 09:45