Знаете ли какво е стър-фрай? 02.04 | 16:14
Няколко полезни урока
Ако обичате да готвите, сигурно сте чували за тази техника за пържене на уок тиган. Разбира се, тя е наследена от китайската кухня и напоследък става все по-популярна.
Ще се намерят готвачи, които намират тези тигани за по-ефективни за западняшката кухня поради редица причини. Ако сте опитвали храна, приготвена на такъв тиган, сигурно знаете, че тя е по-вкусна.
Интересно е, че храната освен вкусна, става и много бързо. А, днешно време с този забързан начин на живот, какво по-хубаво от вкусна домашна храна, която е бързо приготвена.
Ако искате да експериментирате в кухнята с помощта на този тиган, е хубаво да спазвате няколко общи условия. Вижте кои са те в Kulinar.bg.
Водещи
-
За всеки трети проверен воден обект по Черноморието има нарушения
Най-засегнати са Св. Влас, Елените, Лозенец, Царево, Слънчев бряг и Варна
18.11 | 20:30
-
Алибегов: Ще обжалваме новите такси на Столична община
По думите му бюджетът, разглеждан в парламентарните комисии, предвижда редица утежнения за...
18.11 | 20:16
-
Рекордьор! Задържаха пиян шофьор с 4,85 промила алкохол СНИМКА
Водачът е спрян за проверка във Варна, книжката му е отнемана три пъти
18.11 | 20:00
Най-четени
-
Предупреждение за ураганен вятър в Царево
Бурният вятър през нощта събори дърво и временно затвори пътя между селата Ясна поляна и Ново...
18.11 | 09:30