Знаете ли какво е стър-фрай? 02.04 | 16:14
Няколко полезни урока

Ако обичате да готвите, сигурно сте чували за тази техника за пържене на уок тиган. Разбира се, тя е наследена от китайската кухня и напоследък става все по-популярна.
Ще се намерят готвачи, които намират тези тигани за по-ефективни за западняшката кухня поради редица причини. Ако сте опитвали храна, приготвена на такъв тиган, сигурно знаете, че тя е по-вкусна.
Интересно е, че храната освен вкусна, става и много бързо. А, днешно време с този забързан начин на живот, какво по-хубаво от вкусна домашна храна, която е бързо приготвена.
Ако искате да експериментирате в кухнята с помощта на този тиган, е хубаво да спазвате няколко общи условия. Вижте кои са те в Kulinar.bg.
Водещи
-
Един загиналл при пожар в Центърa за настаняване от семеен тип в Ямбол
Още трима души са пострадали, но са без опасност за живота
02.05 | 11:00
-
Протест в Сухиндол против фотоволтаичен парк
Според недоволните хора до момента са изсечени над 400 декара зелени площи и дървета
02.05 | 10:45
Най-четени
-
Честваме пaметтa нa Свети Анaстaсий Велики
Етo с кaкви трaдиции, oбичaи и зaбрaни се свързвa тoзи църкoвен прaзник
02.05 | 09:15
-
1160 години от покръстването на българите и 1170 от създаването на азбуката ни
Кулминацията на тържествата е днес в Плиска
02.05 | 09:45
-
Тръмп номинира Майк Уолц за посланик на САЩ в ООН
02.05 | 10:00