Знаете ли какво е стър-фрай? 02.04 | 16:14
Няколко полезни урока

Ако обичате да готвите, сигурно сте чували за тази техника за пържене на уок тиган. Разбира се, тя е наследена от китайската кухня и напоследък става все по-популярна.
Ще се намерят готвачи, които намират тези тигани за по-ефективни за западняшката кухня поради редица причини. Ако сте опитвали храна, приготвена на такъв тиган, сигурно знаете, че тя е по-вкусна.
Интересно е, че храната освен вкусна, става и много бързо. А, днешно време с този забързан начин на живот, какво по-хубаво от вкусна домашна храна, която е бързо приготвена.
Ако искате да експериментирате в кухнята с помощта на този тиган, е хубаво да спазвате няколко общи условия. Вижте кои са те в Kulinar.bg.
Водещи
-
Кои са момчетата, станали световни вицешампиони по волейбол?
Спортистите успяха да разплачат България от радост
30.09 | 20:45
-
Стефан Янев: Има пропаганда в публичното говорене за зачестилите атаки с дронове
“Те не са пряка заплаха, но са опасни за полетите”, допълни бившият министър на отбраната
30.09 | 20:15
-
Два големи пожара бушуват в Хасковско, има изгорели къщи и коли
Пламъците на единия пожар са стигнали до местната болница
30.09 | 20:00
Най-четени
-
Вече са факт новите приети правила по Закона за движение по пътищата
По отношение на пешеходците законът вече изисква те да бъдат особено внимателни и...
30.09 | 11:15
-
Мерц: ЕС вече не е в мир в Русия
По думите му Москва води „война срещу нашата демокрация и срещу нашата свобода“, като целта е...
30.09 | 15:30