Знаците, по които да познаете, че един ресторант е зле 23.01 | 21:59

И има вероятност въобще да не ви е вкусно

От Ивайло Коралски

Във времена на криза и финансов недоимък, ресторантът определено не е след предпочитаните от българина заведения. Все пак някакъв процент от българските граждани обича да посещава споменатите заведения. Които не трябва да се бъркат с популярните вериги за бързо хранене.

Именно заради финансовата криза е добре да знаем къде да инвестираме своите финикийски знаци, когато искаме да заведем половинката си, или цялото семейство на ресторант.

В следващите редове ще видите няколко "забележителности", открити от Kulinar.bg, които потенциално могат да издадат лошия ресторант от километри.

Та:

Празните маси

Разбира се, че това е първият знак. Няма нужда дори да обясняваме колко убедителна е гледката на празен ресторант! При всички положения, или цените не са както трябва, или храната... Или и двете!

Странните промоции

От типа на: "Изяж 2 порции пържени картофи, спечели трета!". Изглежда така, сякаш се опитват да се отърват от некачествената си храна прекалено бързо... Всеки ресторант със собственици, които разбират от този бизнес, биха открили по-хитър начин да привличат клиенти.

Мръсните, скъсани покривки

Означават, че и хигиената в кухнята е на същото ниво...

Бавното обслужване

Виждате, че ресторантът е пълен, обаче 80% от хората седят на празни маси и нервно се оглеждат за персонала? Бягайте от този ресторант към следващия!

Останалите знаци, в Kulinar.bg.

Водещи

Най-четени