ИЗРОДЩИНА: Мъжът с най-много козметични операции се разкри 30.11 | 14:25

Той отказва да сподели истинската си възраст

От Лазар Тодоров

Запознайте се със Стийв Ерхард, мъжа, обсебен от козметичната хирургия. Той е стилист на коси (коафьор) в Лос Анджелис. Мечтата му е да счупи световния рекорд за най много козметични операции и това е основната цел в живота му.

Рекордът е 50, а Стийв е само на няколко процедури по-назад, за да постигне целта на живота си. Той е по-познат с многобройните операции, отколкото с уменията си на стилист.

Ерхард дава повече от 250 000 долара за козметична хирургия и в момента абсолютно отказва да сподели каква е истинската му възраст. 

Всичко започва преди 20 години, когато Стийв започва работа за стилиста Жозе Ебер. Там младият Ерхард открил красотата: "Всички бяха толкова красиви. Аз трябваше да бъда като тях."

Така той започнал да се преобразява, започвайки с носа и брадичката. Когато отново успял да събере пари – 5 години по-късно, той отишъл за лифтинг на очите. И така се започнали многобройни козметични операции.

Приятелите, близките и семейството на Ерхард се опитват да го откажат от манията му, но той не желае да говори за това. Има си свой собствен салон от 1999 г. в Холивуд и споделя: "Може би съм малко вманиачен, но просто се опитвам да изглеждам представителен и неотразим."

Всеки път, когато преживее житейска трагедия, той се впуска към операционната маса: "Когато баба ми и доведената ми сестра починаха в самолетна катастрофа, си направих поредния лифтинг на лицето. Майка ми почина съвсем наскоро и мисля да си направя лифтинг на брадичката. Светът не трябва да ме вижда смачкан. Не желая да изглеждам тъжен и стар", споделя Стийв.

Част от процедурите на Ерхард, за които той признава:

2 реконструкции на нос

2 лифтинга на очите

3 импланта за тялото

3 лифтинга на лицето

3 лифтинга на челото

10 импланта за устата

4 татуировки за лице

7 операции за формата на устните

2 трансплантации на коса

3 пъти годишно си слага ботокс от много години насам

d041e000-e739-5b83-a668-68256d28ff179887acb7-6036-404f-d1a3-cdfc184ddd2f

Водещи

Най-четени