Измислиха го: самооправящото се легло! 13.06 | 16:51

За по-малко от 50 секунди само се привежда в безупречен вид

От Олга Андреева

Най-сетне технологичната мисъл да бъде впрегната за изобретяване на нещо наистина полезно.

Досадното оправяне на леглото, включващо по желание изтупване на чаршафите, но задължително небрежно хвърляне на покривало и смотаване на пижамата под възглавницата, вече остава в миналото.

Сега ще можем спокойно да поспим още поне 3 до 5 минути повече, което сутрин си е сериозен бонус.

Фирма OHEA създаде мечтата на всеки ленивец – самооправящото се легло. То не ви чака грозно разхвърляно и смачкано, а ви посреща от банята изпънато по конец.

Имате възможност за две функции – или да натиснете само бутона, който задейства хитрата процедура, или да го оставите на автоматичен режим, което означава, че три секунди, след като сте станали от кревата, той ще започне сам да се привежда във вид. И го прави успешно за по-малко от 50 секунди.

Къде е фирмата, създала тази благина за поспаливата част от човечеството? Някъде по Средиземноморието, разбира се, и по конкретно в Испания.

Създателите вярват, че с иновативното си творение ще намалят даже скандалите в семейството. "Много хора просто не могат да излязат от вкъщи, ако не са си оправили леглото и това обикновено се превръща в повод за сериозни караници между деца и родители, а и между самите партньори", коментират от OHEA.

Най-хубавото е, че сръчното легло ще влезе в масова продажба. Лошото е, че засега не се знае каква ще бъде цената му и къде точно ще може да се намери.

Да не се окаже, че като разберем колко струва, ще си предпочетем сами да си изпъваме завивките. 

Водещи

Най-четени