Измислиха секс брояч за телефон 17.03 | 22:00

Вече можете да водите подробна статистика на сексуалния си живот

От iNews.bg

Можете ли да кажете точно колко пъти сте правили секс, в какви пози и с колко партньори? Ясно е, че за повечето хора отговорът е "Не". Затова на помощ идва новото приложение Nipple.io. Може да ви изглежда ненужно, но с тази апликация водите подробна статистика за интимния си живот.

Освен имената на партньорите, можете да записвате позите и различни подробности за секса, който сте правили. Цялата информация обаче се съхранява в базата данни на официалния уеб сайт на приложението – Nipple.io. Ако не сте Линдзи Лоън обаче и ако в списъка с партньорите ви не фигурират имена като Хийт Леджър, едва ли има от какво да се притеснявате.

Освен за забавление, секс статистиката може да се окаже много полезна в случаи на полово предавани болести. Все пак тогава имате моралното задължение да информирате потенциално заразените си партньори, а това не винаги е лесно, особено ако нямате постоянен партньор и водите активен сексуален живот.

В тези случаи Nipple.io може да се окаже полезна глупост, която да помогне не само на вас, но и на хората, с които сте имали отношения.

Водещи

Най-четени