Изненада! Ето на каква възраст жените търсят секс най-настоятелно 08.06 | 14:25

Според специалистите причината се крие в спецификата на репродуктивните органи, чиито функции в тази възраст се подготвят за съвсем различен период

От iNews.bg

Група учени са направили проучване, за да установят на каква възраст жените имат най-голяма потребност, нужда и желание да правят секс. Заключението им е крайно неочаквано.

Според специалистите причината се крие в спецификата на репродуктивните органи, чиито функции в тази възраст се подготвят за съвсем различен период.

Експертите разкриват и какви са женските сексуални апетити през различните периоди от живота си.

Най-палави за ласки в кревата са дамите около 47-годишна възраст. За да се регулират хормоните им, те имат нужда да правят повече секс. Учените смятат, че на тази възраст по-честата интимна активност има положителен ефект върху физическото и емоционално здраве на представителките на нежния пол.

В по-ранно възраст нуждата от секс се проявява по различен начин. Стереотипът, че дамите под 25 години са най-страстни, се обяснява с факта, че в младостта си представителките на нежния пол нямат толкова задръжки в поведението си към мъжете в леглото си.

Истинската сексуалност на жените се разкрива едва след 27-годишна възраст. По това време те се нуждаят от надежден, сериозен и опитен партньор.

След 30 години жените започват да мислят за дете, но все още имат нужда от мъжко внимание.

Водещи

Най-четени