Има едно кафене в Япония, което ще искате да посетите, след като видите какво живее в него (СНИМКИ) 16.05 | 12:00

Трудно е да се определи дали това е добра или лоша идея

От iNews.bg

Това е едно необикновено кафене в Япония, в което (не знам за вас, но аз със сигурност) бих отишъл да изпия чаша кафе или чай и да се поглезя с някой от специалитетите на заведението.

Япония е добре известна с лудите си и понякога буквално смахнати прищявки. Социалните тенденции успяват да покрият почти всеки нов вид приумица и интерес. Преди време се появи кафене, в което всички столове са тоалетни чинии. След това се появиха такива, в които можеш да галиш или играеш с котка, докато отпиваш от ободрителната течност.

В страната на изгряващото слънце могат да се видят невероятно абсурдни заведения и тенденции. Например нощен бар, населяван от зайчета. Така че не останахме безкрайно изненадани, когато попаднахме на това невероятно бухал кафене.

По-интересна е тенденцията. Защото през миналата година такива кафенета са отворени в Токио и Осака и се очаква други да последват примера им в най-скоро време.

И в интерес на истината, бухалските кафенета са точно толкова очарователни, колкото звучат. В тях посетителите могат свободно да си общуват с приятелски настроените сови, бухали и кукумявки.

Вижте кафенето с бухали и сови в Sportuvai.bg.

 

 

Водещи

Най-четени