Индиец не се е мил от 37 години в чакане на син 24.06 | 19:40

Свещеник му е обещал, че ще се сдобие с мъжки наследник, ако не се къпе

От Олга Андреева

С особен рекорд може да се похвали индиец – вече 37 години Кайлаш Сингх не се е къпал и не се е подстригвал и вероятно миризмата му е достигнала невъобразима сила и наситеност. Косата и брадата му пък са над 180 см дълги.

Мъжът има сериозна причина за този радикален ход – баща е единствено на дъщери, а цял живот е искал син. Свещеник му е обещал, че ако не се мие и подстригва, ще се сдобие с така желаната мъжка рожба, но от 1974 г. до днес това така и не се сбъдва, съобщи Daily Mail.

65-годишният Сингх е баща на седем дъщери, като последната се е родила преди 16 години. Мъжът обаче продължава да се надява на мъжки наследник и стриктно спазва заръките на свещеника.

Позволява си единствено да изплакне уста и ръце, но нищо повече, въпреки че по цял ден се грижи за кравите при температури от над 40 градуса.

Всяка вечер се отдава на "огнена баня", която включва пушене на марихуана, докато се моли на индуския бог Шива и танцува около огъня.

Изтормозеното семейство се е опитвало всячески да убеди Кайлаш да се изкъпе, включително е опитало да го бутне в поток, а съпругата му го е заплашила, че ще престане да прави секс с него. Усилията обаче ударили на камък. Въпреки че има внук, Сингх продължава да очаква своята мъжка рожба.

Водещи

Най-четени