Индиец стана баща на 96 г. 17.10 | 10:38

С жена му се радват на завиден сексуален живот и на две здрави момченца

От Олга Андреева

Индиец, който стана баща на 96 години, е най-старият татко в света. Всъщност той подобри собствения си рекорд, поставен през 2010 г., когато се сдоби с мъжка рожба и то първа в живота му.

Макар тогава да каза, че един син на тези години му стига, сега Рамаджит Рагав държи в ръцете си втори син от 54-годишната си съпруга Шакунтала Деви, роден на 5 октомври.

"Какво да направя. Божа работа. Бог е искал да имам още един син", вдига рамене Рагав. Надява се децата му да просперират и макар, че самият той е работил цял живот като фермер, има амбициите синовете му да станат високопоставени държавни служители.

Освен че е горд с двете си здрави момчета, Рагав се забавлява и със завистта на съседите му към активния му сексуален живот, пише в. Daily Mail.

"Правя секс три-четири пъти на нощ. Съседите ми завиждат и непрекъснато ме питат за тайната, но аз просто им отвръщам, че такава е Божията воля.

Здрав съм и се наслаждавам на секса със съпругата ми. Мисля, че е много важно за едни съпрузи да правят секс редовно, така че, когато тя прояви желание, карам цяла нощ. В името на децата ни обаче за момента съм оставил настрана нуждите ни."

Съпругата му потвърждава казаното: "Въобще не ми се струва стар – прави любов като 25-годишен младеж, даже по-добре, защото може да издържа цяла нощ. А и е чудесен баща."

Двамата се събират преди 22 години, след като Рагав вече е бил вдовец 25 години. Оттогава насам са неразделни.

Водещи

Най-четени