Индийска булка откри, че съпругът й е жена 10.01 | 10:11

Едва година след сватбата истината излиза наяве

От Олга Андреева

26-годишната Минати Катуа от Индия откри година след брака си, че е се е омъжила за жена, съобщи emirates247.com. Индийката и семейството й са се оказали напълно измамени от младоженеца Ситакант Рутрей, който получил значителна зестра, състояща се от автомобил Индика, златни накити и над 350 лири в брой.

Булката споделя, че Рутрей е успял да впечатли всички членове на семейството й и те на драго сърце се съгласи да ги оженят. Цяла година след сватбата обаче съпругът отказвал физически контакт с жена си под претекста, че спазва религиозен обет.

Катуа признава, че в един момент е започнала да се съмнява в пола на половинката си, но едва наскоро е потвърдила опасенията си. "Един ден влязох изненадващо в банята, когато съпругът ми се къпеше и най-големите ми страхове се сбъднаха. Оказа се, че той е жена", споделя измамената булка.

Фалшивият младоженец не може да бъде открит, след като избягал с автомобил и джип, закупени със заем на името на съпругата му. Местната полиция е поела разследването на странния случай.

 

Водещи

Най-четени