Искате да забивате млади мацки? Следвайте тези златни правила! 19.06 | 16:30

Само гледайте да не са "прокурорски"

От iNews.bg

В България е прието, че пълнолетие се достига на 18-годишна възраст. Което ще рече, че, ако сте мъж, който би искал да се обгради с млади кошутки, то задължително трябва да се насочите към фиданки от 18 години нагоре. Според колегите от Div.bg "млади мацки" значи от 18 до 22, защото след това много от тях започват да мислят по-различно, да оформят характерите си и комуникацията с тях става малко по-сложна. Вижте кои са основните, но златни правила, които да следвате, ако искате да имате "игра" с младо месо.

Една от най-разбиващите фрази на чичо Чарли от "Двама мъже и половина" беше "Един мъж е на толкова години, на колкото е жената, с която спи!". В началото на тази статия искаме да отбележим, че под "млади" се разбира момичета при всички случаи по-големи от 18 години (по-малките се броят за педофилия, което според законодателството и разбиранията е нещо много лошо). Но и не трябва да са по-големи от 22 години, след тази възраст вече преминават в друга категория. Това е, което наричаме млади и идеални. След като прескочат 22, техните интереси за гаджета се променят и започват да искат повече от неангажиращ секс. Да не говорим, че започват да оформят характерите си, да придобиват собствена игра и стават доста по-трудни за облъчване и манипулиране. След като отбелязахме тези неща, нека се насочим към списъка с неща, които трябва да правим, за да сваляме млади кошутки.

Важна забележка: Ако сте жена и особено ако сте над 22 години, не четете този материал, защото можем сериозно да ви нараним и обидим с нещата, които пише надолу. Предупредени сте!

Липса на уважение

Какво има да им уважавате на тях? Те са млади, глупави и още не знаят дали им се прави секс или им се ходи до тоалетна. Младите сърнички са сигурно единствените представителки на женски пол, с които колкото повече се заяждате и пренебрегвате, толкова повече ще ви искат. След определена възраст престават да се впечатляват от напереното ви поведение, говореното ви с насмешка, дразненето и т.н. Но тъй като тези моми са още млади, глуповатички и зелени, можете да се е*авате с тях, колкото си искате – на тях дори ще им харесва. Този начин на поведение ще задейства във все още неразвития мозък на подрастващата реакция от типа на "Той може би не ме харесва" (придружена от просълзена емотикона), което ще я накара да ви иска още повече.

Не си правете планове

Малките "змии" обожават да се гаврят с мъжете, за да има на какво да се смеят след това с приятелките си. За да я държите там, където е нейното място (зоната на неуважението), правете плановете си в последния момент и винаги можете да я водите в едно и също евтино заведение. Когато ви попита какво правите в останалите вечери, в които не се виждате, спокойно можете да дадете свобода на фантазията си и да разказвате за невероятните приключения, на които се подвизавате с приятелите си. На вас може и да ви се струват абсурдни, но тя е толкова наивна, че ще повярва на повечето от тях.

Всички златни правила за свалки с млади момичета можете да прочетете в Div.bg.

Водещи

Най-четени