Искате ли да съкратите списъка с гостите на сватбата? 09.08 | 11:20

Една жена вече е измислил решение на този проблем

От Лазар Тодоров

Всички хора, които рано или късно решават да се подложат на изпитанието на брака, в един момент попадат в клопката по приготовленията за сватбеният ден.

Всяка булка ще ви каже, че това е най-изтощителното, изнервящо и вълнуващо време от цялата сватба, а всеки младоженец, че е най-скучното. 

Разбира се между избора на цветя, храна за почерпката и това да изберете подходящ ресторант, всичко влюбени двойки трябва да направят избора си и между това кои гости да поканят. Всеки иска да покани всевъзможни чичовци, лели, стринки и една тумба братовчеди.

Но накрая винаги списъкът с присъстващите се оказва по-дълъг отколкото трябва. И тогава идва трудното решение -  кой да остане и кой да си тръгне.

Жена от Великобритания е измислила подходящия начин да се справи с тази неприятна ситуация. Тя решила, че може да напише пост във Facebook и да обясни на всички нейни приятели, защо няма да могат да присъстват на сватбата. Тя създала списък, с който уведомявала своите близки, че ако не покриват критериите му, няма да бъдат поканени на сватбата. И ги помолила да не се обиждат и да не го приемат присърце, пише Metro. 

А мислите ли, че хората, които  са попаднали в списъка й, наистина им пукало за нейната сватба?

Водещи

Най-четени