Истина? Сензационна рокада в "Стани богат" 08.01 | 17:45

Според мълвата в Би Ти Ви, "Стани богат" занапред ще се води от Ники Кънчев

От iNews.bg

Кара ли Михаил Билалов последните си седмици като водещ на "Стани богат"? Заради падналия рейтинг на състезанието, Би Ти Ви в крайна сметка реши да смени лицето на предаването - нещо, което обмисля повече от година, пише Лупа.бг.

Според мълвата в Би Ти Ви, "Стани богат" занапред ще се води от Ники Кънчев. Кънчев е бил забелязан миналата седмица на няколко официални срещи в централата на телевизията. Той е потвърдил пред свои близки, че е получил покана да се върна като водещ на "Стани богат". Не е ясно обаче как ще стане това, тъй като би следвало да има обвързващ договор с Нова. Възможно е той вече да е изтекъл.

Ники е споделил със свои колеги, че е разочарован от Нова телевизия, тъй като викторината, която води - "Голямото преследване", нечаквано падна от ефир, въпреки че е имала доста висок рейтинг. Журналистът не получил логично обяснение от ръководството защо предаването пада. Обещали му, че ще е на екран с друго предаване, но това така и не се случило. Последното огорчение настъпило, след като не го поканили за водещ на новогодишното предаване с Гала. Вместо опитният Кънчев, до звездата от "На кафе" застана футболиста Валери Божинов. Тогава Ники взел окончателното решение да си тръгне от медиата и да се присъедини към Би Ти Ви, приемайки поканата пак да изгрее в "Стани богат" - предаването, което го направи популярен.

Водещи

Най-четени