Истинска русалка, без майтап (ВИДЕО) 30.09 | 15:28

Убедителни доказателства за съществуването на водни хуманоиди?

От Антония Михайлова

"Убедителни доказателства за съществуването на водни хуманоиди" били публикували служителите на Националното управление за океански и атмосферни изследвания, съобщава руското издание GlobalScience.

В тях се твърдяло, че русалките наистина съществуват и че тези далеч не така митични създания обитават водоемите по цял свят.

Специалистите на агенцията твърдели че жени с опашки на риби, чиито изображения за първи път са се появили върху скални рисунки още в края на каменната ера преди около 30 000 години, когато хората започнали да излизат в морето, съществуват в реалния свят и живеят практически по всички океани на Земята.

На тв канала Animal Planet неотдавна се завъртя специалният филм Mermaids – the Body Found, който също споменава за съществуването на русалките.

Санди Никсън, говорител на NOAA, в интервю за изданието Weekly World News разказва за срещата на 65 експерти в Таити, специализирани в изучаването на русалките. Всички те искали подробно да изучат известните сведения за загадъчните обитатели на морските дълбини. Накрая всички единодушно стигнали до заключението: хибрид между човек и риба наистина живее сред нас.

Според експертите повечето русалки обикновено обитавали топлите води на Средиземноморието и Карибския басейн. Те били забелязани и в Тихия океан, и във водите на Южния Атлантик.

Според данните на WWN представителството на Съединените щати в последно време е уловило и поставило в аквариум 7 русалки, където сега се изучавали. Мястото на аквариума пък се криело от правителството. Самият президент на САЩ Барак Обама лично видял русалка и бил поразен от гледката, както съобщава изданието.

Такива приказни героини като русалките са били доста популярни в изкуството и литературата в продължение на векове. За момичетата, мечтаещи да приличат на русалката от приказката на Андерсен, дори има специални училища. Една от най-популярните школи от подобен тип е Филипинската академия по плуване за русалки (Phillipine Mermaid Swimming Academy), която се намира в Манила.

Истина или не, ние лично не сме видели това чудо на природата с очите си, но някои си представят русалките точно като в приказките – с дълги разпилени и учудващо чисти коси. Е, ако питате нас, можеше да са една идея по-привлекателни.

Та ето руснаците какви видеа въртят из мрежата:

Водещи

Най-четени