Йоркширски териер тероризира пощальон 21.01 | 21:08

Заради миниатюрното куче цяла улица не получава поща

От Олга Андреева

Британската кралската поща е спряла доставките на улица в Нортхемптън, след като Йоркширски териер нападна пощальон, съобщи сайтът Digital Spy.

Жителите на въпросната улица са били информирани с писмо, че след 7 декември няма да им бъде доставяна никаква поща заради агресивните действия на 15 сантиметра дългото куче на име Пеги, съобщи АФП.

"Заради поведението на кучето пощальонът счита, че вашата поща не може да бъде доставена безопасно и предвид тези обстоятелствата е инструктиран да не доставя поща до вашия адрес", гласяло писмото.

Все пак, собственичката на кучето, 49-годишната Катлийн Джойс, заявила пред "Northampton Chronicle”: "Пеги лае по пощальона, но не не би наранила никого. Тя е съвсем малка. Част е от семейство вече десет години и няма как да се разделим с нея."

Въпреки това, неназован съсед, който е бил принуден да пропътува 22 км, за да си вземе пощата, е изразил остро недоволство.

Властите предупредиха, че семейството на Джойс може да загуби дома си, в който живее под наем, ако откаже да премести другаде териера.

 

 

Най-четени