Как да готвим с бира 07.04 | 12:51
Полезно и любопитно

Когато си говорим за алкохол и готвене, първото нещо, което назрява в главите на повечето хора, е виното. Може би, защото е най-често използваната гореща напитка при различни видео ястия.
Биричката обаче също може да послужи като ценна съставка, която може да обогати вашето творческо мислене в кухнята.
По същество бирата може да се добавя в най-различни ястия.
Можем да започнем с марината на месо. Бирата е чудесно средство за мариноване на по-големички парчета месо.
Ако се добави биричка към тесто, то продуктът става по-мекичък, а трайността му се удължава. В бирата има активна мая, която е отговорна за бухването на тестените изделия. Това е причината, която обяснява и прибавянето на бира в панировки.
Водещи
-
52-годишен българин изчезна при гмуркане в Охридското езеро
Местната полиция и водолазни екипи започнаха издирвателна операция
09.08 | 19:13
-
Пълнолуние във Водолей днес: Ето какво ще донесе на всяка зодия
Нито един зодиакален знак няма да остане незасегнат
09.08 | 17:40
-
Тръмп обяви, че е помирил Армения и Азербайджан
09.08 | 17:20
-
Два шведски самолета също се включват в гасенето на огнения ад край Славянци
Задействан е кризисния щаб, който наблюдава обстановката и при необходимост ще се вземе...
09.08 | 17:00
Най-четени
-
Левон Хампарцумян каза докога да не пипаме Бурканбанк
И преди, и след еврозоната с парите от бурканите по закон можем да платим всичко
09.08 | 11:00
-
Фон дер Лайен: ЕС е готов да предостави 3 млрд. евро на един "демократичен" Беларус
Тя потвърди ангажимента на блока да предостави пакет от 3 милиарда евро за подпомагане на...
09.08 | 16:00