Как да накарате някого да се влюби във вас 16.04 | 09:56

Ще ви разкрием някои малки трикове, които могат да променят човешките нагласи

От Микаела Мохарамян

Вярвате ли наистина, че любовта е един неконтролируем процес? Че ако човекът, когото обичате не изпитва същото, нищо не може да се направи по въпроса? И не можете да накарате никого да се влюби във вас?

Е, истината е, че любовта и омразата могат да бъдат напълно контролирани. Ако успеете да разгадаете логиката на ума, ще увеличите шансовете си значително.

Стъпките, които ще ви покажем се основават на психологията, програмирането на подсъзнанието, поведенческата терапия, езика на тялото, обратната психология и др. Затова четете по-внимателно.

Имам това, от което се нуждаеш

Когато хората търсят партньор, те несъзнателно се опитват да намерят човек с подобни на техните положителни страни и различни недостатъци. Например, по-затворен, но много интелигентен човек би търсил също интелигентен, но по-уверен партньор.

Ако обектът на вашите желания е интроверт, би било добра тактика вие да сте по-уверен/а и активен/а, просто защото така ще изпращате послание до нейното/неговото подсъзнание, казвайки "Аз имам това, от което се нуждаеш”. Освен това покажете, че имате сходни интереси (но в никакъв случай не лъжете, просто проучете добре и открийте приликите).

Критерии

Във всеки един от нас има "ключов" списък - няколко основни неща, които търсим и очакваме да намерим, преди да се влюбим в някого.

Макар, откриването на тези качества да не означава, че непременно ще обичаме тази личност, липсата на всички тях би определено би ни накарала да не го/я обичаме.

Пример: "Той не трябва да е пушач", "Той трябва да е религиозен" и т.н. Преди това е добре да проучите нещо за миналото на този човек, за да прецените дали се вписвате в критериите му (но това не значи да се правите на такива, каквито не сте). Така ще знаете предварително дали имате някакви шансове и ще избегнете отблъскване. 

Дали с настояване ще се получи?

Или ако го/я преследвате постоянно, нещата ще проработят? Да, ако човекът страда от външна зависимост. Това е състояние, в което персоната се нуждае от някого или нещо, за да се чувства по-добре или да избяга от лошото настроение.

В такъв случай, ясно е, че ще ви скочи в обятията и ще е готов/а за връзка. Подобен е случая с хората, които са в депресия - когато се грижите за тях и им помагате да се справят с проблема, той/тя започва да се привързва към вас.

И все пак, ако обектът, когото сте набелязали няма подобни проблеми, внимавайте с настояването. 

Програмирайте подсъзнанието

Подсъзнанието може да бъде програмирано да приеме нещо след продължитрлно повтаряне. Това, обаче, в никакъв случай не означава, че трябва да звъните на половинката си през пет минути.

"Програмирането” на подсъзнанието означава просто намеци за присъствието ви -  като например да стоите винаги в полезрението му/ѝ и да сте сигурни, че ви вижда. Дори да не говорите много или изобщо, фактът, че ви вижда постоянно, ще доведе до промяна.

Голям плюс е ако имате общи познати, защото подсъзнанието може да се формира и от доверието. Тоест, колкото повече общите ви познати, на които той/тя има доверие ви хвалят и напомнят колко сте страхотни, толкова по-голям шанс имате да се нанесете трайно в подсъзнанието.

Но внимавайте, за да няма нежелани последици - бъдете сигурни какво желаете, за да не съжалявате ако по някое време този човек не може да спре да мисли за вас, а вие вече не го искате.

Асоциация

Коя е първата дума, която изниква в съзнанието на хората, когато чуят името ви? Дали е "силен/а”, "уверен/а” или... "неудачник/ца”?

Представяне, интереси и хобита, език на тялото, тон на гласа - всички тези на пръв поглед дребни детайли, всъщност, оказват голямо влияние върху подсъзнателното приемане на конкретен индивид.

Обърнате внимание дори на самите себе си и как вие асоциирате околните. Много е важно да контролирате държанието си и да осъзнавате какви асоциации оставяте у хората.


Водещи

Най-четени