Как да разберете дали ви обича 30.11 | 08:40

Няколко изобличителни детайли

От Мартина Панайотова

Всеки от нас поне веднъж е преживявал една от най-съкровените дилеми -  "Споделя ли той/ тя моите чувства?". Всъщност, дори най-малките детайли, които правят поведението му/й различно, може да означават, че този човек е влюбен във вас или ви обича. 

И понеже искаме да облекчим вашите вътрешни терзания, ето няколко съвета как да разпознаете тези чувства:

1. Стои много близо/ много далеч

Това са двата варианта. Повечето хора биха седяли много, много близо до тези, които обичат. Има и такива обаче, които са толкова срамежливи, че абсолютно противоположно на схващанията, ще стоят възможно най-далеч от привличащия ги субект.

2. Често се усмихва във ваше присъствие

Дори, когато ситуацията е негативна или напрегната, щом вие сте наблизо, усмивката не слиза от лицето на вашия обожател/ка.

3. Говори много по-ясно или пък постоянно си губи мисълта

Това отново показва дали е от срамежливите или, когато сте там става много по-самоуверена личност.

4. Постоянно си мени отношението към вас

Един ден е мил/а, а на следващия е студен/а. Може би това е по-типично за жените, които така или иначе често менят настроенията си. Случва се обаче и при мъжете, които са влюбени и не знаят какво да направят, за да спечелят внимание.

5. Често ви среща "случайно”

С други думи знае къде ходите и по някакво съвпадение винаги е там. Това обаче е фактор, само ако се случва наистина често, не бързайте да си вадите погрешни изводи.

6. Много мило отношение към вашите приятели

Това е доста показателно, особено ако преди това не е обръщал/а никакво внимание на приятелите ви. После изведнъж отношението дори към тях става крайно любезно.

7. Интересува се особено много от вашите хобита и интереси

Иска да ви опознае, да познава всеки ваш интерес, всичко, което харесвате и обичате да правите.

8. Често се опитва да осъществи физически контакт с вас

Случайно докосвания на ръцете, китките, гърба. Не, това не е толкова плашещо, колкото звучи, стига да не го прави знаейки, че на вас ви е неприятно.

9. Прави малки жестове

Проучвайки интересите ви, този човек ще разбере какво обичате, какво ви прави щастливи и ще се старае да намира начин да ви го осигури, защото вашето щастие ще е и щастие за него/нея.

10. Когато някой ви обича безусловно, вие със сигурност ще го усетите

Казваме му интуиция (онова малко гласче, което ви подсказва кое е вярно и кое не). Няма как да не забележите специалното отношение към вас. Огледайте се наоколо, дали пък някой не ви носи шоколадови бонбони?

Водещи

Най-четени