Как да свалите момиче в бара 17.05 | 17:46

Няколко съвета, които биха могли да преобразят петъчната ви вечер

От Мартина Панайотова

Като муза на тази статия ми послужи историята, която ми разказа една приятелка преди няколко дена. Посмяхме се доста, но всъщност си е доста тъжно... Та, историята е следната: седи си тя на бара на прочут софийски вертеп заедно с няколко приятели от мъжки пол. Оказва се, че всички в компанията са "сингъл", което си е златен шанс за вечер, изпълнена с приключения и веселба.

Седи си компанията и се забавлява под звуците на Rolling Stones и не щеш ли през вратата влиза най-яката мадама, която съществува във вселената с всичкото му там: големи гърди, снажно тяло, дълги крака, перфектно лице, перверзен поглед – жена за милиони! Влиза девойката и пространството се изпълва с благоговейна тишина. Всички, които можело да се похвалят с наличието на тестиси започнали да я зяпат втренчено: клиентите припадали по масите, барманите изпускали чашите и изобщо положението било точно такова, каквото е в анимационно филмче, в което влиза Джесика Рабит. Приятелите на моята позната не били изключение: бързо-бързо барът се покрил с лигите им, а устите им издавали само нечленоразделни звуци. "И какво станало?", ще полюбопитствате вие. "Нищо", ще отвърна аз.

Мадамата, която била придружена само от една приятелка – също страхотна – седнала кротко на една маса, започнала да се върти насам-натам, разходила се до тоалетната 10 пъти, отишла да си купи от бара също толкова бири и общо взето направила всичко само и само да се социализира с някого в тоя проклет бар! Но, уви – това което взимала със себе си били единствено жадните погледи на втрещените момци, които започвали да хленчат и треперят всеки пък, когато приятелката ми ги попитала защо просто не я заговорят. Накрая тя разочарована хванала под ръчичка малката си чантичка и се прибрала да гледа "Игра на тронове” и да мечтае за рицари. Тъжно, нали? Затова хора, не се оглеждайте, а четете:

Първо,

осмелете се. Малко трудно би било да впечатлите момиче без дори да я заговорите, не мислите ли? Е, освен ако не съчетавате тялото на Джейсън Момоа, усмивката на Брад Пит и харизмата на Джони Деп. Ако това сте вие, можем само да ви завидим благородно. В останалите 99.9% от случаите ще е нужно да направите поне минимално усилие. Спокойно, в това няма нищо страшно – мъжете вече толкова рядко заговарят жени по заведенията, че те остават очаровани само от самия факт. Направи ли ви впечатление някоя дама, просто се приближете и я заговорете. Кажете нещо оригинално и забавно. Изненадайте я. "Извинявай, но случайно да си наясно кога е следващият влак за Варна?" или "Хубави обувки – имат ли 43 номер?" би могло да свърши работа в подходящата интонация. Избягвайте клишетата и поведението "Глей-ме-къв-съм-гъзар-кукло" - обречени сте на провал, ако девойката има поне 2 грама мозък.

Второ,

демонстрирайте интерес, но не се натрапвайте. Ако девойката откликне на шегата ви, може да я почерпите едно питие (не питайте, а действайте – жените обичат мъже на действието). Поинтересувайте се от нея, разпитайте я за интересите й, за причината да е тук, за вкусовете й – така може да се осведомите какво харесва и свободна ли е в действителност. Горещо ви съветваме да не отивате да се "запознавате" когато сте пияни до козирката – хората рядко успяват да се контролират в подобно състояние, а повярвайте, един фъфлещ пич, който пръска плюнка по лицето ти, докато се опитва да върже едно изречение, далеч не е ултимативната женска сексулана мечта.

Трето,

бъдете любезни с приятелите й. Ако е с други приятелки, почерпете по едно питие и тях. Ужасно невъзпитано е само една от дамите да бъде тритирана като такава. Бъдете любезен с тях и се постарайте да се покажете добронамерен. Жените имат силни "глутнически" инстинкти, затова се постарайте да спечелите всички членове на стадото, които биха могли да агитират за вас или да ви изпъдят.

Четвърто,

контактът. Нека предположим, че всичко досега е минало добре. Вече сте установили контакт с девойката, тя ви е откликнала и сте се разговорили. Ако намеренията ви към нея касаят нещо по-дълготрайно от съответната вечер, може би няма да е много уместно да я каните "на по кафенце" у вас, нали? Вместо това пробвайте да й вземете телефона или Facebook-а (в наши дни кому е нужен телефон, като си има профил). Не й конкретизирайте кога ще й се обадите или пишете или каквото там сте си разменили. Така оставяте момент на трепетно очакване. Разбира се, не злоупотребявайте с дължината му. Никоя жена не обича да чака прекалено дълго – дори и Брад Пит.

Пето,

ако все пак ви отреже, не унивайте. Случва се на всеки и, повярвайте, светът няма да свърши. Важното е, че сте опитали, а това си е достойно за аплодисменти. Истинският провал е тогава, когато оставиш мадамата да си тръгне, за да си пусне поредния епизод на "Игра на тронове".



Водещи

Най-четени