Как да се отървем от негативната енергия в дома 24.08 | 12:10

Внимавайте с нея, не е безопасна

От iNews.bg

Негативната енергия е изключително опасна и трябва да внимавате с нея. Лесно може да разпознаете ако има такава в дома ви. Тогава ще усещате постоянна раздразнителност, главоболие. Тя може да бъде пренесена от посетител или от вас самите.

Негативната енергия може много сериозно да навреди на щастието и благополучието на дома и обитателите му. За щастие обаче да се почисти натрупаната негативна енергия в жилището не е никак трудно и всеки може да се справи сам с тази задача. Нужно е само да следвате някои от основните правила на фън шуй, пишат от chudesa.net.

Като начало трябва да отворите широко всички врати и прозорци, след това махнете всички снимки, на които не се харесвате и ги заменете с такива, които ви удовлетворяват. Изхвърлете всички растения, които са увехнали или са започнали да умират. Реално погледнато, те вече не са живи и не се отразяват благотворно на енергията в жилището.

Сложете свежи цветя в жилището ви без значение дали в саксия или във ваза. Запалете ароматни пръчици или ароматни свещи, за да създаде спокойна и уютно атмосфера около вас. Пуснете музика, която ви кара да се чувствате добре. Подредете вещите си. Дори да не сте привърженици на педантичното подреждане, е добре всяко нещо да си има място.

И най-важното от всичко е да се научите да не пренасяте проблемите от работното място у дома ви, тогава ще намалите отрицателните вибрации у дома.

 

Водещи

Най-четени