Как да си изберем амулет за любов? 06.06 | 07:36

Вижте кой е най-подходящият

От Беатрис Николoва

Амулетите за любов би трябвало да привличат противоположния пол и да насочват вниманието към вас. Да си направиш амулети за любов не е никак трудно и всеки може да се справи в домашни условия. Стига само да знаете кои са най-мощните талисмани, привличащи сполуката във взаимоотношенията с другия пол, пишат от chudesa.net.

Ако искате да сте привлекателни, тюркоазът е силен талисман, за който се твърди, че е в състояние да излекува мъката от любов и да премахне неуспехите в любовния ви живот. За да действа правилно, е необходимо камъкът да е в пряк достъп с кожата ви и да е необработен. За целта може да изберете пръстен, гривна или колие.

Според ромите носенето на няколко зрънца боб в джоба на дрехата привлича като магнит любовта на противоположния пол. В древността пък са използвали анаграмите, смята се, че те подтикват обекта на чувствата да отвърне на емоциите на притежателя на талисмана. Вярва се, че анаграмите са най-могъщите любовни талисмани.

Добър избор са и всички украшения с изображение на богинята на любовта Венера, те също носят хармония и любов в живота на притежателя си. Най-важното когато носите любовен талисман е, да внимавате какви емоции му предавате, защото амулетите се насищат и "помнят" емоции, т.е. ако сте ядосани например, не докосвайте талисмана.

 

 

Водещи

Най-четени