Как да си направите козунак 03.05 | 12:33
Вижте перфектната рецепта за домашен великденски козунак
Искате ли да си направите домашен козунак?
Не знаете как - следвайте съветите на Люба Грънчарова, която ще ви помогне с кулинарните си умения.
Първото условие е да си набавите необходимите продукти.
Второ - всички продукти да са със стайна температура.
Трето - ако правите козунаци за първи път, направете само с килограм брашно.
Четвърто - температурата в помещението, в което ще месите, трябва да остане постоянна.
Рецептата за перфектен козунак вижте на Kulinar.bg.
Водещи
-
Васил Терзиев: В София се строят 16 нови детски градини и 3 ясли
ова е реален напредък – достатъчен, за да вдъхва увереност, но и ясен знак, че работата ни...
28.12 | 15:30
-
Гардиън: България влиза в еврозоната под сянката на дезинформацията
До 31 януари българите ще могат да плащат в левове и евро, като след това ще се приемат само...
28.12 | 14:45
-
"Заедно в час": Всеки седми студент учи за учител
Държавата инвестира огромен финансов ресурс в подготовка на учители, които образователната...
28.12 | 14:27
-
Не стойте на открито
Има опасност от падащи предмети. Влезте в обществена сграда, подлез, потърсете сигурен...
28.12 | 14:15
Най-четени
-
Мирослав Пешлов: Влизането в еврозоната не спира българите да пътуват
Турция и Сърбия са лидери за празниците
28.12 | 09:45
-
Обичаи, свързани с този ден
Освен това цялото семейство трябва да свърши нещо заедно, защото така всички членове ще бъдат...
28.12 | 10:30
-
Оранжев и жълт код за силен вятър в цялата страна
Облачността ще бъде променлива, но само на отделни места – главно в Североизточна България, ще...
28.12 | 09:30