Как да спечелите женското внимание? 06.07 | 09:49

6 съвета към мъжете

От Лазар Тодоров

Да накарате една жена да ви обърне внимание, е подвиг, изискващ свръхчовешки усилия. Дали защото дамите са се нагледали на едни и същи плоски шеги и свалки, или защото всяка жена има различен вкус и няма обща формула, но истината е, че мъжете честичко търпят неуспехи в битката за женското внимание.

Все пак за вас подбрахме няколко трика, които да ви помогнат по-лесно да спечелите женското внимание и благоразположение. В крайна сметка - от опит глава не боли.

Вярвайте, че всички жени са равни

Ако, да кажем, някога сте били с не така привлекателна жена, такава, която някои дори биха нарекли грозна, спомнете си колко лесно е било да я спечелите. Нали. Сега обаче си представете някоя много яка мадама. Към нея подхождате по по-специален начин и точно затова готините мадами са по-трудни за сваляне, защото всички мъже се отнасят с тях като с по-специални. Ако мислите за всички жени като за равни, ще ви е далеч по-лесно да свалите даже и най-готините.

Не я молете за разрешение

Което не означава да бъдете груби, но не задавайте прекалено много излишни въпроси. "Ще танцуваш ли с мен?", "Би ли позволила да те черпя едно питие?", "Може ли да ти задам един въпрос?" и т.н. Дори и да иска, дамата има чудесна възможност да ви пореже остро, като само питате. Задаването на излишни въпроси ви прави да изглеждате несигурен, объркан и скован.

Вижте и останалите в Div.bg.

Водещи

Най-четени