Как и защо отделните зодии се впускат в изневяра 15.10 | 20:12

Някои зодиакални знаци отклоняват вниманието си случайно, докато други са привлечени от забранената любов

От iNews.bg

Представителите на 12-те зодии имат различен подход към изневярата и подхождат различно към нея. Докато някои знаци се оставят на момента (Овен, Водолей), други знаци планират своите опити за бягство предварително (Рак, Дева). Някои зодии отклоняват вниманието си случайно (Лъв, Везни), докато други са привлечени от забранената любов (Телец, Скорпион). И има някои зодии, които просто изневеряват от любопитство (Близнаци, Стрелец), докато други търсят дълбоки, емоционални връзки (Риби, Козирог).

Ето какви са подходите на зодиите:

Овен: Когато нещата се разгорещят, на него му е трудно да се охлади
Този знак е известен със своята огнена страст, агресивна импулсивност и състезателен характер. Като първият знак на зодиака, Овенът обича всичко лъскаво и ново, така че когато става въпрос за изневяра, той лесно се съблазнява от новостите. Овенът няма да планира измяната си. По-вероятно е да се остави на тръпката на момента, което го прави податлив на спонтанни връзки за една нощ. Когато изневерява, Овенът обикновено не търси емоционална близост, а се оставя на плътското си желание.

Телец: Той обича изкушенията, понякога даже прекалено
Телецът се управлява от Венера, планетата на любовта, красотата и парите. Той обича да угаждат на сетивата си, а всичко, което му носи наслада за него е важно. Телецът си пада по гурме храна, по хубави аромати, по чувствени масажи. Той е обсебен от романтиката, така че когато става въпрос за изневяра, Телецът вероятно ще се поддаде на тайна, но бляскава връзка (свързана с петзвездни хотели, луксозни почивки, пищни подаръци и т. н.). Телецът просто си е хедонист, дори и в любовта.

Близнаци: Изневярата за тях е изследване на нови фронтове
Близнаците са синоним на двойственост, а не на двуличност. Но въпреки че те не са непременно предразположени към изневяра, все пак лесно се разсейват. Представителят на зодия Близнаци може да изневери от скука, от любопитство или от желание да търси обратното на това, което има вече във връзката си. Ако той има интелектуална връзка със своя партньор, може да потърси по-сексуална алтернатива навън. Моногамната връзка за Близнаците е предизвикателство, но пък и изневерите не са от голямо значение за тях.

Рак: Може да кривне, ако е нещастен във връзката си
Раците са леснораними същества, които мразят да се чувстват уязвими. Те приемат партньорствата си много сериозно. Ракът трябва да се чувства сигурен, подкрепян и разбран от партньора си, а ако това не е така, той може да потърси близост другаде. Нещастният в отношенията си Рак може да пожелае тайна връзка, която предварително ще планира до най-малкия детайл. Ракът не обича конфликтите, така че ще вземе допълнителни предпазни мерки, за да се увери, че всички доказателства за измяната му са заличени.

Лъв: Трудно устоява на аплодисменти и упорито ухажване
Огнените Лъвове обикновено са влюбчиви по натура. Те харесват романсите, защото те ги карат да се чувстват обожавани. Лъвът има нужда да бъде обект на внимание. Той може лесно да бъде съблазнен от желанието на друг човек. Лъвовете по природа се чувстват кралски особи и винаги се стараят да зарадват своите фенове. Всъщност Лъвовете често дори не търсят сами изневярата, а по-скоро се оставят на чуждото влечение към тях. Трудно им е да отхвърлят аплодисментите и упоритото ухажване.

Дева: Стремежът ѝ към съвършенство може да я тласне към изневяра
Девата е земен знак и като цяло е целомъдрена и свръхсъзнателна. Ако обаче в отношенията ѝ с нейния партньор има пукнатини, недостатъци и заблуди, Девата може да отвърне на удара с изневяра. Ако Дева намери достатъчно поводи да заключи, че съществуващата ѝ връзка е несъвършена, тя може да започне да търси любов другаде. Тъй като е идеалист, Девата може лесно да бъде обсебена от своя нов любовник, сравнявайки неговите силни страни със слабостите на постоянния си партньор.

Везни: Понякога флиртът им стига твърде далеч
Везните винаги търсят баланс и симетрия. Съответно те предпочитат да бъдат в двойка, отколкото сами. Но това, че Везните обичат връзките, не означава, че винаги са лоялни на половинката си. Те обичат да бъдат харесвани и като цяло си падат по флиртовете. Дори да са в сериозна връзка Везните продължават да общуват активно и с други представители на противоположния пол. Понякога техният флирт стига твърде далеч, уж неволно.

Скорпион: Той обича тъмните и загадъчни преживявания
Счита се, че всички Скорпиони са обсебени от секса. Това невинаги е така, но е факт, че физическият акт на близост е важен за Скорпиона. Той процъфтява с власт и контрол. Привлечен е от тъмни и загадъчни преживявания, така че когато става въпрос за изневяра, Скорпионът може да се впусне в опасна тайна романтика. Той се възбужда от тайните, така че за него в много отношения самата афера е по-примамлива от секса. Скорпионът ще предприеме всякакви мерки, за да се увери, че тайната му връзка няма да бъде разкрита.

Стрелец: Не може да устои на приключението, независимо от цената
Стрелците са търсачи на силни усещания. Хората от този знак обичат всичко, което им повдига адреналина. Дори в моногамна връзка, Стрелецът се нуждае от много свобода. Ако усети, че независимостта му е ограничена, Стрелецът може да се изкуши да кривне от правия път. Той търси динамика в живота си и е възможно да я открие именно в тайни отношения на далечни разстояния. Стрелецът е склонен да рискува да бъде хванат в крачка. Той просто обича да живее на ръба.

Козирог: За него всичко, дори и изневярата, може да бъде обоснована
Козирогът подхожда към всичко с факти и логика. Той се отнася към романтичните си връзки като към бизнес. Ако взаимните нужди във връзката са удовлетворени, Козирогът ще е доволен. Ако партньорството не е плодотворно, той ще изневери и ще си има оправдание. За Козирогът изневярата е по-скоро изследване на нови възможности за по-изгодни отношения. Дори да бъде хванат в крачка, Козирогът ще има десетки рационални обяснения за случилото се.

Водолей: Може да изневери с приятел
Човекът Водолей държи на справедливостта и вярва в доброто. Водолеят изгражда взаимоотношения със страстни хора, които споделят неговите ценности, така че когато става въпрос за изневяра, той може да бъде изкушен от личностите, които намира за най-вдъхновяващи в живота си. Водолеите често превръщат близките си приятели от противоположния пол в свои любовници. Хванатият в крачка Водолей рядко се оправдава, а по-скоро слага маска на ледено спокойствие.

Риби: Изневярата за тях е бягство от реалността
Рибите са съпричастни, чувствителни същества. Този воден знак се управлява от Нептун, планетата, свързана с мечтите и творчеството. Има и тъмна страна на нептуновата енергия. В лош ден духът на Рибите е свързан със заблуди и бягство от реалността. Рибите могат да бъдат съблазнени от собствените си фантазии, убеждавайки се, че страничната им връзка всъщност е продукт на кармични отношения. Тази реалност съществува само в тяхното въображение. Рибите могат да бъдат толкова погълнати от аферата, че в крайна сметка да се изгубят в море от емоции.

Водещи

Най-четени