Как изглежда немита в продължение на 5 години коса? 23.01 | 16:23

Може би ще се изненадате...

От Кирил Русев

Колкото повече време минава, толкова по-дълги и трудни за четене стават етикетите на хранителните стоки, препаратите за почистване и козметиката по магазините. Това е и основната причина за бързото разрастване на "био" течението и въобще на хората, предпочитащи да се хранят "чисто" и да приготвят сами продуктите си за лична хигиена.  

Някои ги наричат "хипари", докато други им се възхищават на постоянството и упоритостта, с която отделят време, за да произвеждат неща, предлагащи се в готов вид и на сравнително ниска цена в търговската мрежа. Случаят на Жаклин Бейърс обаче е малко по-различен. 

След като решава да се откаже от пълните с химични съставки купешки шампоани, Жаклин опитва няколко биопродукта, но си дава сметка, че ако продължи в същия дух, скоро ще се разори. Затова взима категоричното решение, че ще постъпи по един наистина натурален начин - ще спре да мие косата си с каквото и да било друго, освен вода.  

Оттогава са минали малко повече от пет години. Искате ли да видите как изглежда косата на нечистоплътното момиче днес? Можете да го направите в статията на FitWell.bg.

Водещи

Най-четени