Как лесно да си направим торта у дома 31.01 | 16:15
Полезни съвети за всеки запален сладкар

Приготвянето на торта си е истинско майсторство, което със сигурност изкушава много хора да експериментират. Проявете артистичен усет и сладкарски умения и изненадайте своите близки и приятели.
И дори и да се смятате за специалисти в тази област, няма да са ви излишни няколко полезни съвета. Особено ако планирате да "издигнете" грандиозен сладкиш на няколко блата. Амбициозната задача е напълно постижима и няма да ви се наложи да прекарате цял ден пред готварската печка в печене на блатове. Вариантите са два – или ги изпичате един по един и се надявате да излязат еднакви, или печете един по-дебел блат и после го режете на няколко по-тънки.
Ясно е, че вторият вариант е за предпочитане, само че рискувате при рязането блатовете да не се получат равномерно. Това със сигурност може да изнерви всеки сладкар, но, спокойно, за всичко си има решение. Какво е то, четете на страницата на Kulinar.bg.
Водещи
-
Държавата е основен работодател в една пета от общините
Това показва анализ на Института за пазарна икономика
12.10 | 10:00
Най-четени
-
Посрещнаха с хляб-сол и гайди златния Насар
Българската звезда във вдигането на тежести се завърна късно снощи в родината с третата си...
12.10 | 09:00