Как трябва да се държим след сексуалния акт? 27.12 | 14:35

Има си някои неписани правила

От iNews.bg

Ситуациите, в които хората правят секс могат да са страшно много и разнообразни. Затова е трудно да се измислят някакви строги правила или норми, които да се спазват от всички. Даже ни се струва невъзможно. И все пак, съществуват някои неписани закони, които е добре да спазваме, ако не искаме да има сърдити и нацупени след секса. Грехота е.

Ето и някои от тези правила за поведение след сексуалния акт.

1. Дори да сте готови веднага за втори рунд, тя все пак очаква поне 10-минутна пауза.

2. Жената се възбужда по-бавно, но и за по-дълго. След акта шийката на матката остава полуотворена още 25 минути. През това време жената е възбудена.

3. Не обръщайте внимание на всемирната борба с цигарите. Никой не може да скрие факта, че цигарата след секс ви сближава повече от самия секс.

4. Ако трябва да си тръгне след като сте преспали, не бързайте да викате такси. Направете кафе, сложете нещо дребно за хапване и между другото се обадете на колата. Трябва да бъдете поне два пъти по-внимателни, отколкото сте били вечерта.

5. Мъжете също имитират оргазъм. Ако случайно не успеете да свършите и използвате презерватив, е по-добре да изиграете сценка, отколкото да засегнете жената.

Вижте пълния списък с правила как да се държим след секс само в Div.bg.

Водещи

Най-четени