Каква е причината за "кофти" секс у дома? 05.06 | 20:07

Избягвайте тези неща

От iNews.bg

Една сериозна връзка в един момент довежда до следващата стъпка във взаимоотношенията на двойката, а именно - съжителство заедно. И няма начин да не сме чували, че понякога "магията" в любовта угасва, когато хората заживеят заедно. 

Домашните условия и задължения някак оставят на заден план любовта и искрите. Но ние не сме на това мнение и затова искаме да ви покажем как да поддържате огъня в една връзка, дори и да живеете заедно. 

Не бива да позволявате на романтиката да угасне и да оставяте сексуалния ви живот да остане на заден план. Мръсните чинии, неизхвърления боклук и занемарената баня със сигурност ще понижат либидото ви.

Ето няколко неща, които трябва да избягвате, за да запазите страстта в леглото:

Бъркотията

На първо място поставяме хаоса от разхвърляни дрехи, два пръста прах по всички рафтове и общо взето цялата поразия, която може да бъде предизвикана от обитаването на дадено жилище. Това е отблъскващо във всяко едно отношение, а когато става въпрос за секс нещата стават наистина сериозни. Да не говорим, че някои двойки решават да излязат на вечеря, защото в дома им е прекалено разхвърляно и не искат да са заобиколени от целия този хаос.

Останалите неща може да видите в Jenite.bg



Водещи

Най-четени