Каква трябва да бъде една жена? 17.08 | 18:37

Вижте няколко съвета от 50-те години в интересен наръчник

От Лазар Тодоров

Миналото си е минало! Jо не може да се върне и да се изживее пак. Но пък поуките от него остават. Още повече че има и едно твърдение, което гласи, че всяко ново нещо е добре забравено старо.

В този ред на мисли, коренно се е променило отношението на обществото към жените, а и самите те. Освен външния вид - прически и дрехи, са се променили и мисленето и манталитета на дамите. А с това са се променили и изискванията към тях. Или не съвсем?

Попаднахме на един наръчник от 50-те години, който ни накара да се замислим, дали все пак всичко се е променило, или все пак доста от нещата важат и в наши дни. Вижте го и сами преценете.

"Наръчник за добрата съпруга"

"Приготви вечерята. Планирай я предварително, още от предишната вечер, така че вкусното ястие да е готово навреме, преди той да се прибере. Това е начин да му покажеш, че си мислила за него и че си загрижена за това от какво има нужда. Повечето мъже са гладни, когато се връщат от работа, и възможността за добро ядене е част от необходимото топло посрещане.

Приготви себе си. Отдели 15 минути, в които да си починеш, за да си свежа за неговото пристигане. Оправи си грима, сложи си панделка в косата и изглеждай бодра. Той досега е бил с уморени от работа хора.

Бъди по-весела и по-интересна за него. Скучният му ден може би се нуждае от разведряване и едно от твоите задължения е да му го осигуриш.

Продължението търсете в Jenite.bg. 

Водещи

Най-четени